Închide meniul

Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo: „Era în Mexic când trebuia să facă transferuri?”

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 8:50

Reclamă
Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo: „Era în Mexic când trebuia să facă transferuri?

Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo

Andrei Nicolescu, după un meci al lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu a fost pus la zid, după campania de transferuri din această iarnă, de la Dinamo. Basarab Panduru l-a criticat pe administratorul special al trupei din Ştefan cel Mare, pentru faptul că formaţia alb-roşie a făcut un singur transfer în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo l-a transferat doar pe fundaşul central Darko Velkovski. S-a mai zvonit, de asemenea, că Zeljko Kopic a pus ochii şi pe doi jucători din prima ligă din Suedia, însă mutările nu s-au oficializat, până în prezent.

Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo

Basarab Panduru a răbufnit şi a declarat că Andrei Nicolescu nu ar trebui să aibă pauză, în această iarnă, dată fiind situaţia cu care se confruntă Dinamo. Fostul internaţional l-a criticat în termeni duri pe oficialul „câinilor”, mărturisind că acesta nu şi-a făcut datoria la club în această iarnă.

Totul a pornit după ce Andrei Nicolescu a ales să se relaxeze, în această iarnă, într-o destinaţie exotică, anume Mexic.

„Ce transferuri au încercat? Cum? Erai plecat în Mexic când trebuia să faci transferuri. Nu. E literă de lege, e bază în fotbal: tu, ca manager ce ești, nu ai vacanță când toți au vacanță. Nu eu inventez asta.

Reclamă

Tu trebuie să pregătești asta. Nu că aveam sau n-aveam pregătit. După aia te trezești că ăla nu vine, ăla nu vine. Atunci nu ești manager de fotbal. Nu ai cum, dacă în perioada în care trebuie să muncești, tu mergi în vacanță, că așa merg jucătorii.

Nu ai cum! Tu nu ai vacanță, până se termină perioada asta de transferuri. Nu ai cum să ai vacanță, indiferent cine ești. Că asta faci ca manager. Tu nu iei vacanță, când iau alții. Cu echipa asta…”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Şi Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo, după ultimele mutări din cadrul clubului. „Procurorul” nu a avut milă de oficialii roş-albilor, despre care susţine că nu au lucruri în comun cu fotbalul, ci vor doar să se facă cunoscuţi.

Reclamă 4 / 0/3

„La Dinamo e firesc să se întâmple ce se întâmplă, că au pus mâna pe echipă nişte oameni care n-au lucruri în comun cu fotbalul. Echipa, prin nişte operaţiuni dubioase, depinde de o societate care depinde de altă societate.

Eu nu cred că sunt bani de transferuri, acum aduci jucători liber de contract. Nu cred că există disponibilităţi financiare care să acopere cheltuielile unui club care vrea să se salveze de la retrogradare.

Cei care au pus mâna pe Dinamo au dorinţa de a se face cunoscuţi prin fotbal, puţină competenţă să conducă echipa”, a declarat Cornel Dinu, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și