Închide meniul

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Atac dur la adresa antrenorului de la Fenerbahce: „Să facă plângere”

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 17:09

Reclamă
Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Atac dur la adresa antrenorului de la Fenerbahce: Să facă plângere”

Suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui antrenament / gaziantepfk.org

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Antrenorul român de la Gaziantep a fost plin de nervi la conferința de presă de la finalul partidei cu Fenerbahce, din etapa cu numărul 20 a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, care a fost câștigată de formația din Istanbul cu scorul de 1-0, antrenorul oaspeților, Ismail Kartal, s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul echipei lui Marius Șumudică. După ce a auzit de acest lucru, românul „s-a aprins” imediat.

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Ce s-a întâmplat la conferința de presă

După finalul meciului de pe stadionul lui Gaziantep, Marius Șumudică a ținut să îi răspundă, în stilul caracteristic, antrenorului de la Fenerbahce. Tehnicianul român a spus că, în opinia sa, Ismail ar trebui să vorbească doar despre fotbal, mai ales pentru că echipa sa a câștigat duelul.

„Ismail ar trebui să vorbească despre fotbal, nu despre altceva. Și ei, și noi am jucat pe aceeași suprafață. Dacă nu-i convine, să protesteze oficial, să facă plângere la federație și să ceară să dispute toate partidele acasă la ei.

Terenul nostru e așa cum e, dar dacă insistă putem juca unde vrea Ismail. Noi mergem weekendul viitor la Sivas. Și acolo e terenul rău, ar însemna să ieșim în față cu acest subiect dacă pierdem puncte. Nu va fi însă o scuză, va fi doar vina noastră”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă.

Reclamă

Marius Șumudică, val de ironii la conferința de presă după meciul cu Fenerbahce

La conferința de presă de la finalul partidei dintre Fenerbahce și Gaziantep, Marius Șumudică a transmis un mesaj dur pentru adversari. Tehnicianul român este de părere că arbitrajul a fost în favoarea formației din Istanbul și că nu înțelege motivul pentru care jucătorii gazdelor s-au bucurat atât de mult, după această victorie.

„De obicei, eu nu fac aprecieri asupra arbitrajului, însă astăzi toate fazele au fost judecate în favoarea lui Fenerbahce. Și pot spune că mi s-a părut ciudat și nu am înțeles de ce adversarii s-au exaltat așa și erau atât de fericiți de parcă ar fi cucerit Liga Campionilor. 

Clubul a cheltuit o grămadă de bani pentru echipa asta, au avut și o bancă de rezerve extraordinară și s-au bucurat că ne-au învins cu 1-0. Probabil că asta ține de încrederea pe care o au”, a spus Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

După acest rezultat, Gaziantep se află pe locul al 16-lea în Liga Turciei, la doar 1 punct peste primul loc retrogradabil în liga secundă. Pentru echipa lui Marius Șumudică urmează duelul cu Bodrumspor, din Cupa Turciei, care este programat pe data de 17 ianuarie, de la ora 14:00.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și