Închide meniul

Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la categoria grea

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2024, 18:57

Reclamă
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la categoria grea

Glory

Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la grea

Șansă mare pentru Benny Adegbuyi. Românul poate reintra în turneul la categoria grea organizat de GLORY. Acesta a fost învins în meciul eliminatoriu de anul trecut de Laidouni, dar are o nouă șansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei 8 luptători care se bat pentru marele premiu sunt Campionul Rico Verhoeven, Tariq Osaro, Sofian Laidouni, Bahram Rajabzadeh, Levi Rigters, Uku Jurjendal, Antonio Plazibat și Nabil Khachab. Gala va avea loc pe 9 martie, în Olanda.

Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Poate ajunge iar în turneul la grea

Benny luptă în meciul de rezervă al turneului, cu francezul de origine algeriană Nordine Mahieddine. Acesta din urmă i-a învins pe Andrei Stoica, în 2018, și pe Raul Cătinaș, în 2021, așa că pentru Benny este și o șansa la revanșă pentru luptătorii români.

Șansele ca Benny să intre în turneu, dacă îl bate pe Nordine, sunt foarte mari. În cadrul piramidelor de 8 oameni, mai ales la categoria grea, apar deseori accidentări. De-a lungul timpului, celebrul circuit K-1 a oferit multe șanse sportivilor veniți din meciul de rezervă.

Astfel, Benny poate începe 2024 cu un rezultat mare. Pentru român, ar fi prima victoria de la legendarul meci cu Badr Hari, câștigat prin KO în 2020.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! Vezi toate știrile
Citește și