Închide meniul

Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani! „Aici îşi va încheia cariera”

Dan Roșu Publicat: 17 ianuarie 2024, 12:29

Reclamă
Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani! „Aici îşi va încheia cariera

Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani

Eric Bicfalvi, în tricoul lui Ural - Profimedia Images

Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani. Cotat la 500.000 de euro, mijlocaşul şi-a prelungit înţelegerea cu Ural, club pentru care evoluează din ianuarie 2017. Românul îşi va încheia cariera la Ural, a anunţat chiar preşedintele clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, fostul jucător de la FCSB a disputat 13 meciuri în toate competiţiile, marcând trei goluri şi reuşind să îşi treacă în cont şi trei pase decisive.

Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani

„Eric va rămâne la echipă și aici își va încheia cariera. Acum a semnat prelungirea contractului. Este un jucător mereu folositor clubului. Chiar dacă va juca mai puțin, Eric va fi mereu alături de noi.

Am spus deja că suntem gata să îi oferim o poziție în club ulterior. A făcut foarte multe pentru echipa noastră”, a spus preşedintele Grigori Ivanov, conform presei din Rusia.

Eric şi-a început cariera la Jiul Petroşani şi a ajuns la FCSB, în 2007, pentru 300.000 de euro. Înainte de Ural, el a mai trecut pe la Buzău, Volyn Lutsk, Liaoning, Dinamo şi Tom Tomsk.

Reclamă

Eric Bicfalvi, declarație neașteptată după șase ani petrecuți în Rusia

Cu un an în urmă, Eric Bicfalvi se declara rus. Bicfalvi a vorbit despre cei șase ani petrecuți în Rusia, dar și despre ofertele pe care le-a avut de a plecat de la Ural, după izbucnirea războiului din Ucraina.

„M-am adaptat repede (n.r. în Rusia). În primul rând, am jucat deja în Ucraina. În al doilea rând, Rusia şi România sunt asemănătoare. Aici totul este ca în Europa: bucătărie, cultură, religie, oameni, mod de viaţă.

(n.r. te consideri o legendă a lui Ural?) Nu-mi place deloc să gândesc în aceşti termeni. Îmi place să fiu un jucător de echipă şi să nu mă pun deasupra celorlalţi. Las fanii să judece, dar cu siguranţă nu mă voi numi legendă.

Reclamă 4 / 0/3

Am învăţat câteva cuvinte şi expresii în Ucraina. M-a ajutat foarte mult să citesc cărţi în limba rusă. Cred că după atâţia ani în această ţară deja am devenit şi eu rus.

O dată am primit o ofertă, dar am ales să rămân la Ural. Sunt la fiecare şase luni. Ultima dată când unele cluburi au încercat să profite de situaţia politică din jurul Rusiei, s-au oferit să suspende contractul. Am refuzat. După aceea nu m-au contactat.

După părerea mea, acest lucru este pur şi simplu necinstit în raport cu Ural. Sunt aici pentru al şaptelea an, dau totul pentru echipă şi nu pot face asta”, a declarat Eric Bicfalvi, pentru Sport-express.ru, la începutul lui 2023.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și