Închide meniul

Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani! „Aici îşi va încheia cariera”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 ianuarie 2024, 12:29

Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani! „Aici îşi va încheia cariera

Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani

Eric Bicfalvi, în tricoul lui Ural - Profimedia Images

Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani. Cotat la 500.000 de euro, mijlocaşul şi-a prelungit înţelegerea cu Ural, club pentru care evoluează din ianuarie 2017. Românul îşi va încheia cariera la Ural, a anunţat chiar preşedintele clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, fostul jucător de la FCSB a disputat 13 meciuri în toate competiţiile, marcând trei goluri şi reuşind să îşi treacă în cont şi trei pase decisive.

Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani

„Eric va rămâne la echipă și aici își va încheia cariera. Acum a semnat prelungirea contractului. Este un jucător mereu folositor clubului. Chiar dacă va juca mai puțin, Eric va fi mereu alături de noi.

Am spus deja că suntem gata să îi oferim o poziție în club ulterior. A făcut foarte multe pentru echipa noastră”, a spus preşedintele Grigori Ivanov, conform presei din Rusia.

Eric şi-a început cariera la Jiul Petroşani şi a ajuns la FCSB, în 2007, pentru 300.000 de euro. Înainte de Ural, el a mai trecut pe la Buzău, Volyn Lutsk, Liaoning, Dinamo şi Tom Tomsk.

Reclamă

Eric Bicfalvi, declarație neașteptată după șase ani petrecuți în Rusia

Cu un an în urmă, Eric Bicfalvi se declara rus. Bicfalvi a vorbit despre cei șase ani petrecuți în Rusia, dar și despre ofertele pe care le-a avut de a plecat de la Ural, după izbucnirea războiului din Ucraina.

„M-am adaptat repede (n.r. în Rusia). În primul rând, am jucat deja în Ucraina. În al doilea rând, Rusia şi România sunt asemănătoare. Aici totul este ca în Europa: bucătărie, cultură, religie, oameni, mod de viaţă.

(n.r. te consideri o legendă a lui Ural?) Nu-mi place deloc să gândesc în aceşti termeni. Îmi place să fiu un jucător de echipă şi să nu mă pun deasupra celorlalţi. Las fanii să judece, dar cu siguranţă nu mă voi numi legendă.

Reclamă 4 / 0/3

Am învăţat câteva cuvinte şi expresii în Ucraina. M-a ajutat foarte mult să citesc cărţi în limba rusă. Cred că după atâţia ani în această ţară deja am devenit şi eu rus.

O dată am primit o ofertă, dar am ales să rămân la Ural. Sunt la fiecare şase luni. Ultima dată când unele cluburi au încercat să profite de situaţia politică din jurul Rusiei, s-au oferit să suspende contractul. Am refuzat. După aceea nu m-au contactat.

După părerea mea, acest lucru este pur şi simplu necinstit în raport cu Ural. Sunt aici pentru al şaptelea an, dau totul pentru echipă şi nu pot face asta”, a declarat Eric Bicfalvi, pentru Sport-express.ru, la începutul lui 2023.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și