Închide meniul

Mihai Rotaru s-a descătuşat şi plăteşte 750.000 de euro pentru un jucător de titlu! Universitatea Craiova e gata să dea lovitura

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2024, 22:26

Reclamă
Mihai Rotaru s-a descătuşat şi plăteşte 750.000 de euro pentru un jucător de titlu! Universitatea Craiova e gata să dea lovitura

Mihai Rotaru plăteşte 750.000 de euro pentru un jucător de titlu

Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / AS.ro

Mihai Rotaru s-a descătuşat şi plăteşte 750.000 de euro pentru un jucător de titlu. Patronul Universităţii Craiova s-a înţeles cu Anzor Mekvabishvili, un mijlocaş de 22 de ani de la Dinamo Tbilisi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mekvabishvili a făcut deja pasul la naţionala de seniori a Georgiei şi este jucător de bază la echipa de club. A jucat cu Dinamo Tbilisi în preliminariile Champions League. Are 8 goluri în cele 99 de meciur din campionat.

Mihai Rotaru plăteşte 750.000 de euro pentru un jucător de titlu

Potrivit iamsport.ro, există acord total între cluburi şi Anzon va fi cel de-al treilea transfer al iernii pe care îl face gruparea din Bănie. Mijlocaşul este aşteptat joi în România pentru a parafa contractul.

Anzor Mekvabishvili este mijlocaş defensiv şi are o cotă de piaţă de 1 milion de euro. A fost promovat la naţionala de seniori a Georgiei chiar de fosta legendă a lui Bezern şi a Franţei, Willy Sagnol.

Fundaşul dreapta Pyry Soiri şi fundaşul central Denil Maldonado sunt jucătorii care au semnat deja cu Universitatea Craiova în această perioadă de mercato.

Reclamă

Jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere s-a dus la o rivală din Liga 1

Universitatea Craiova l-a cedat pe Alexandru Işfan la Petrolul Ploieşti. Jucătorul de 23 de ani a fost împrumutat de olteni pentru un an şi jumătate. De asemenea, nu s-a stipulat o opţiune de cumpărare.

Mihai Rotaru a plătit în 2022 suma 650.000 de euro pe Işfan. Adus ca o mare speranţă, Işfan a dezamăgit şi a pierdut definitiv echipa. Pe lista de transferuri a oltenilor a fost şi Alex Cicâldău, dar patronul alb-albaştrilor a dezvăluit că negocierile au picat.

Cluburile Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti au anunţat, miercuri, împrumutul mijlocaşului Alexandru Işfan de la gruparea olteană la echipa prahoveană. Înţelegerea este valabilă un an şi jumătate.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 23 de ani, Işfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeş, Universitatea Craiova şi a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023.

„FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul mijlocașului român Alexandru Ișfan, valabil un an și jumătate!

În vârstă de 23 de ani, Ișfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeș, Universitatea Craiova și a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023!„, a anunţat Petrolul.

Cota de piaţă a lui Işfan s-a prăbuşit la Craiova. Dacă în momentul în care a fost cumpărat de Rotaru valora 800.000 de euro, potrivit transfermarkt.com, acum Işfan e cotat la numai 450.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și