Închide meniul

Andrea Compagno, aproape de un club din Liga 1: „Da, îl vreau la mine în echipă”. Cât cere Gigi Becali pe atacantul de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2024, 9:01

Reclamă
Andrea Compagno, aproape de un club din Liga 1: „Da, îl vreau la mine în echipă. Cât cere Gigi Becali pe atacantul de la FCSB

Andrea Compagno, aproape de un club din Liga 1

Andrea Compagno, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Andrea Compagno e aproape de un club din Liga 1. Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că îl doreşte pe atacantul de la FCSB la U Cluj, care ar putea lupta cu Petrolul pentru atacantul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a plătit 1.5 milioane de euro pe Compagno, atunci când l-a adus de la FC U Craiova şi e dispus acum să se despartă de italian pentru 500.000 de euro. Rămâne de văzut şi dacă ardelenii ar putea avea bani pentru salariul de 15.000 de euro pe care Andrea îl are în acest moment.

Andrea Compagno, aproape de un club din Liga 1

”Compagno este un atacant foarte bun. Da, îl vreau la mine în echipă, dar nu depinde de mine. Oricum, mai avem nevoie de un atacant.

Clar este că vom mai aduce doi jucători. Popa este singurul atacant al nostru în momentul de față, deci ne mai trebuie acolo un fotbalist. Popa a făcut un sezon foarte bun, este unul dintre jucătorii de bază de la noi, dar nu poate juca non-stop”, a spus Sabău, pentru digisport.ro.

Andrea Compagno se află la jumătatea unui sezon dezamăgitor, în care şi-a trecut în cont doar 4 goluri, în 22 de meciuri. Asta după ce în prima lui campanie la FCSB, a înscris 21 de goluri, în 39 de partide.

Reclamă

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza situaţiei în care a ajuns Andrea Compagno. Patronul celor de la FC U Craiova a spus că Becali le-a făcut mult rău jucătorilor pe care îi are la FCSB.

„Domnul Becali și-a bătut joc de propriii jucători, în sensul că el i-a stabilit prețul ăsta derizoriu. Normal, cine se mai omoară să îl ia pe Andrea Compagno? Lui Andrea la vară îi expiră contractul, el are doi plus doi la Steaua (n.r. FCSB).

Și probabil că impresarul lui așteaptă să îl ducă la vară liber, să ia și el vreun milion la semnătură, dacă domnul Becali l-a decredibilizat în halul ăsta. Și-a distrus propriul jucător cu declarațiile. Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?”, a spus Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova 18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler 18:25 „Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea! 17:56 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:52 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai Vezi toate știrile
Citește și