Închide meniul

Andrea Compagno, aproape de un club din Liga 1: „Da, îl vreau la mine în echipă”. Cât cere Gigi Becali pe atacantul de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2024, 9:01

Reclamă
Andrea Compagno, aproape de un club din Liga 1: „Da, îl vreau la mine în echipă. Cât cere Gigi Becali pe atacantul de la FCSB

Andrea Compagno, aproape de un club din Liga 1

Andrea Compagno, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Andrea Compagno e aproape de un club din Liga 1. Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că îl doreşte pe atacantul de la FCSB la U Cluj, care ar putea lupta cu Petrolul pentru atacantul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a plătit 1.5 milioane de euro pe Compagno, atunci când l-a adus de la FC U Craiova şi e dispus acum să se despartă de italian pentru 500.000 de euro. Rămâne de văzut şi dacă ardelenii ar putea avea bani pentru salariul de 15.000 de euro pe care Andrea îl are în acest moment.

Andrea Compagno, aproape de un club din Liga 1

”Compagno este un atacant foarte bun. Da, îl vreau la mine în echipă, dar nu depinde de mine. Oricum, mai avem nevoie de un atacant.

Clar este că vom mai aduce doi jucători. Popa este singurul atacant al nostru în momentul de față, deci ne mai trebuie acolo un fotbalist. Popa a făcut un sezon foarte bun, este unul dintre jucătorii de bază de la noi, dar nu poate juca non-stop”, a spus Sabău, pentru digisport.ro.

Andrea Compagno se află la jumătatea unui sezon dezamăgitor, în care şi-a trecut în cont doar 4 goluri, în 22 de meciuri. Asta după ce în prima lui campanie la FCSB, a înscris 21 de goluri, în 39 de partide.

Reclamă

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza situaţiei în care a ajuns Andrea Compagno. Patronul celor de la FC U Craiova a spus că Becali le-a făcut mult rău jucătorilor pe care îi are la FCSB.

„Domnul Becali și-a bătut joc de propriii jucători, în sensul că el i-a stabilit prețul ăsta derizoriu. Normal, cine se mai omoară să îl ia pe Andrea Compagno? Lui Andrea la vară îi expiră contractul, el are doi plus doi la Steaua (n.r. FCSB).

Și probabil că impresarul lui așteaptă să îl ducă la vară liber, să ia și el vreun milion la semnătură, dacă domnul Becali l-a decredibilizat în halul ăsta. Și-a distrus propriul jucător cu declarațiile. Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?”, a spus Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și