Închide meniul

Elias Charalambous, anunţ despre absenţele de la FCSB, înaintea meciului cu UTA! Mesaj clar despre Andrea Compagno

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2024, 14:47

Reclamă
Elias Charalambous, anunţ despre absenţele de la FCSB, înaintea meciului cu UTA! Mesaj clar despre Andrea Compagno

Elias Charalambous, anunţ despre absenţele de la FCSB, înaintea meciului cu UTA

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Elias Charalambous a făcut un anunţ despre absenţele de la FCSB, înaintea meciului cu UTA. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor a dezvăluit că după cantonamentul din Turcia, un jucător s-a accidentat. Este vorba de Denis Haruţ, cel care nu va putea evolua în duelul cu arădenii lui Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la UTA, în etapa a 22-a din Liga 1. Partida se va desfăşura luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous, anunţ despre absenţele de la FCSB, înaintea meciului cu UTA

Elias Charalambous a dezvăluit că nu se va putea baza pe serviciile lui Denis Haruţ. Întrebat despre situaţia lui Alexandru Băluţă, cel care s-a accidentat în ultimul meci din 2023, antrenorul cipriot a dezvăluit că mijlocaşul s-a recuperat şi va evolua în duelul cu UTA.

În privinţa lui Florinel Coman, care va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe, pentru meciul cu UTA, Charalambous s-a declarat convins de faptul că „Mbappe” va fi înlocuit perfect în primul 11 al roş-albaştrilor.

UTA pune în dificultate orice echipă, dar e important ce vom face noi. După cum mi-am văzut jucătorii antrenându-se, sunt foarte încrezător.

Reclamă

(N.r. Alexandru Băluţă poate juca cu UTA) Da, e 100% pregătit. Singura accidentare pe care am avut-o în cantonament a fost cea a lui Denis Haruţ. Ştim că absenţele fac parte din joc, avem mulţi jucători, este un punct forte al nostru, că nu depindem doar de un jucător. Sigur, Coman e un jucător foarte important pentru noi, dar avem jucători buni care îl pot înlocui mâine”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

De asemenea, Charalambous a oferit declaraţii şi despre situaţia lui Andrea Compagno. Tehnicianul cu licenţă PRO de la FCSB a dezvăluit că atacantul italian este concentrat 100% pe ceea ce are de făcut la formaţia roş-albastră, în ciuda zvonurilor legate de o plecare a sa, din această iarnă.

„Este concentrat 100%, se antrenează cu noi. Nu a arătat nimic, e jucătorul nostru, nu am primit nimic concret despre el. Este profesionist, se antrenează în fiecare zi, sunt fericit că-l am alături de noi„, a mai spus Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va arbitra duelul dintre FCSB şi UTA

S-a aflat cine va arbitra duelul dintre FCSB şi UTA, din prima etapă a Ligii 1 din 2024. Viorel Nicușor Flueran a fost ales pentru duelul roş-albaştrilor cu trupa lui Mircea Rednic.

Viorel Nicușor Flueran va fi ajutat de la cele tuşe de către asistenţii Sebastian Gheorghe și Bucsi Imre-Laszlo. În camera VAR se vor afla George Vidican şi Ciprian Danşa, în timp ce obseravtorii meciului vor fi Eduard Dumitrescu şi Eduard Alexandru.

Pentru primul meci al zilei de luni, dintre Voluntari şi Oţelul, a fost delegat Istavn Kovacs. Cel mai bine cotat arbitru român, din acest moment, a fost preferat pentru duelul dintre ilfoveni şi trupa lui Dorinel Munteanu.

Kovacs va fi ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Tunyogi Ferencz, în timp ce în camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Iuliana Demetrescu.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat Vezi toate știrile
Citește și