Închide meniul

Elias Charalambous, anunţ despre absenţele de la FCSB, înaintea meciului cu UTA! Mesaj clar despre Andrea Compagno

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2024, 14:47

Elias Charalambous, anunţ despre absenţele de la FCSB, înaintea meciului cu UTA! Mesaj clar despre Andrea Compagno

Elias Charalambous, anunţ despre absenţele de la FCSB, înaintea meciului cu UTA

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Elias Charalambous a făcut un anunţ despre absenţele de la FCSB, înaintea meciului cu UTA. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor a dezvăluit că după cantonamentul din Turcia, un jucător s-a accidentat. Este vorba de Denis Haruţ, cel care nu va putea evolua în duelul cu arădenii lui Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la UTA, în etapa a 22-a din Liga 1. Partida se va desfăşura luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous, anunţ despre absenţele de la FCSB, înaintea meciului cu UTA

Elias Charalambous a dezvăluit că nu se va putea baza pe serviciile lui Denis Haruţ. Întrebat despre situaţia lui Alexandru Băluţă, cel care s-a accidentat în ultimul meci din 2023, antrenorul cipriot a dezvăluit că mijlocaşul s-a recuperat şi va evolua în duelul cu UTA.

În privinţa lui Florinel Coman, care va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe, pentru meciul cu UTA, Charalambous s-a declarat convins de faptul că „Mbappe” va fi înlocuit perfect în primul 11 al roş-albaştrilor.

UTA pune în dificultate orice echipă, dar e important ce vom face noi. După cum mi-am văzut jucătorii antrenându-se, sunt foarte încrezător.

Reclamă

(N.r. Alexandru Băluţă poate juca cu UTA) Da, e 100% pregătit. Singura accidentare pe care am avut-o în cantonament a fost cea a lui Denis Haruţ. Ştim că absenţele fac parte din joc, avem mulţi jucători, este un punct forte al nostru, că nu depindem doar de un jucător. Sigur, Coman e un jucător foarte important pentru noi, dar avem jucători buni care îl pot înlocui mâine”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

De asemenea, Charalambous a oferit declaraţii şi despre situaţia lui Andrea Compagno. Tehnicianul cu licenţă PRO de la FCSB a dezvăluit că atacantul italian este concentrat 100% pe ceea ce are de făcut la formaţia roş-albastră, în ciuda zvonurilor legate de o plecare a sa, din această iarnă.

„Este concentrat 100%, se antrenează cu noi. Nu a arătat nimic, e jucătorul nostru, nu am primit nimic concret despre el. Este profesionist, se antrenează în fiecare zi, sunt fericit că-l am alături de noi„, a mai spus Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va arbitra duelul dintre FCSB şi UTA

S-a aflat cine va arbitra duelul dintre FCSB şi UTA, din prima etapă a Ligii 1 din 2024. Viorel Nicușor Flueran a fost ales pentru duelul roş-albaştrilor cu trupa lui Mircea Rednic.

Viorel Nicușor Flueran va fi ajutat de la cele tuşe de către asistenţii Sebastian Gheorghe și Bucsi Imre-Laszlo. În camera VAR se vor afla George Vidican şi Ciprian Danşa, în timp ce obseravtorii meciului vor fi Eduard Dumitrescu şi Eduard Alexandru.

Pentru primul meci al zilei de luni, dintre Voluntari şi Oţelul, a fost delegat Istavn Kovacs. Cel mai bine cotat arbitru român, din acest moment, a fost preferat pentru duelul dintre ilfoveni şi trupa lui Dorinel Munteanu.

Kovacs va fi ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Tunyogi Ferencz, în timp ce în camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Iuliana Demetrescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și