Închide meniul

Când îşi va prezenta Rapid noul portar! Anunţul făcut de Victor Angelescu: „Mai mult ca sigur!”

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2024, 20:51

Reclamă
Când îşi va prezenta Rapid noul portar! Anunţul făcut de Victor Angelescu: „Mai mult ca sigur!

Când va semna noul portar al lui Rapid

Victor Angelescu și Dan Șucu / Hepta

Victor Angelescu a făcut anunţul şi a dezvăluit când va semna noul portar al lui Rapid. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a dezvăluit că până la derby-ul cu Dinamo, din următoarea rundă de Liga 1, va fi prezentat următorul goalkeeper al formaţiei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără portarul principal, după ce Horaţiu Moldovan s-a transferat la Atletico Madrid. Spaniolii au plătit suma de 800.000 de euro, în schimbul portarului naţionalei.

Când va semna noul portar al lui Rapid

Victor Angelescu nu a vrut să ofere detalii despre noul portar al lui Rapid, însă a dat asigurări că acesta va fi prezentat în această săptămână, până la derby-ul cu Dinamo.

Acţionarul giuleştenilor a dezvăluit că se poartă negocieri atât cu un portar străin, cât şi cu unul din Liga 1.

„Mai mult ca sigur o rezolvăm, nu pot să-ți zic sigur că o vom rezolva ca să apere în derby. Dacă va fi din străinătate, probabilitatea este să nu apere în primul meci. Săptămâna asta sigur vom avea portarul cu care ne-am înțeles.

Reclamă

Există și de la noi din campionat, și străin, vom vedea cu care vom ajunge azi, mâine la o înțelegere”, a declarat Victor Angelescu, conform sport.ro.

Mihai Aioani ar fi alesul celor de la Rapid. Conform fanatik.ro, oficialii giuleştenilor au ajuns la o înţelegere cu Gică Hagi, în privinţa transferului portarului de la Farul. Goalkeeper-ul ar urma să semneze un contract valabil pe trei ani şi jumătate, cu gruparea de sub Grant.

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid şi a avut un mesaj emoţionat pentru fosta sa echipă. Horaţiu Moldovan a spus că Rapid l-a ajutat enorm în carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Horaţiu Moldovan a mai spus că nu putea refuza oferta de la Atletico Madrid, chiar dacă are şanse mai mici să joace titular în faţa lui Jan Oblak.

„Vreau să le mulţumesc celor de la Rapid. Dacă nu erau ei, nu eram nici la Liga 1. Cred că sunt foarte mulţi oameni cărora le mulţumesc, dar nu stau acum să îi numesc pe toţi. Sunt foarte multe amintiri frumoase, cred ăc şi promovarea, şi intrarea în playoff. Întâlnirea cu suporterii pe noul Giuleşti, chiar am amintiri frumoase şi am ce povesti nepoţilor.

Cel mai greu moment de la Rapid, a fost la început, când am semnat şi am pierdut la Slobozia. Au fost foarte multe discuţii, dar când a apărut Atletico Madrid nu poţi refuza această echipă. Au fost şi cei mai decişi. Mai am de făcut vizita medicală. Cu Diego Simeone nu am apucat să vorbesc. Cu Mister Edi am schimbat câteva mesaje, îi mulţumesc pe această cale„, a spus Horaţiu Moldovan la plecarea din România.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și