Închide meniul

Când îşi va prezenta Rapid noul portar! Anunţul făcut de Victor Angelescu: „Mai mult ca sigur!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2024, 20:51

Când îşi va prezenta Rapid noul portar! Anunţul făcut de Victor Angelescu: „Mai mult ca sigur!

Când va semna noul portar al lui Rapid

Victor Angelescu și Dan Șucu / Hepta

Victor Angelescu a făcut anunţul şi a dezvăluit când va semna noul portar al lui Rapid. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a dezvăluit că până la derby-ul cu Dinamo, din următoarea rundă de Liga 1, va fi prezentat următorul goalkeeper al formaţiei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără portarul principal, după ce Horaţiu Moldovan s-a transferat la Atletico Madrid. Spaniolii au plătit suma de 800.000 de euro, în schimbul portarului naţionalei.

Când va semna noul portar al lui Rapid

Victor Angelescu nu a vrut să ofere detalii despre noul portar al lui Rapid, însă a dat asigurări că acesta va fi prezentat în această săptămână, până la derby-ul cu Dinamo.

Acţionarul giuleştenilor a dezvăluit că se poartă negocieri atât cu un portar străin, cât şi cu unul din Liga 1.

„Mai mult ca sigur o rezolvăm, nu pot să-ți zic sigur că o vom rezolva ca să apere în derby. Dacă va fi din străinătate, probabilitatea este să nu apere în primul meci. Săptămâna asta sigur vom avea portarul cu care ne-am înțeles.

Reclamă

Există și de la noi din campionat, și străin, vom vedea cu care vom ajunge azi, mâine la o înțelegere”, a declarat Victor Angelescu, conform sport.ro.

Mihai Aioani ar fi alesul celor de la Rapid. Conform fanatik.ro, oficialii giuleştenilor au ajuns la o înţelegere cu Gică Hagi, în privinţa transferului portarului de la Farul. Goalkeeper-ul ar urma să semneze un contract valabil pe trei ani şi jumătate, cu gruparea de sub Grant.

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid şi a avut un mesaj emoţionat pentru fosta sa echipă. Horaţiu Moldovan a spus că Rapid l-a ajutat enorm în carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Horaţiu Moldovan a mai spus că nu putea refuza oferta de la Atletico Madrid, chiar dacă are şanse mai mici să joace titular în faţa lui Jan Oblak.

„Vreau să le mulţumesc celor de la Rapid. Dacă nu erau ei, nu eram nici la Liga 1. Cred că sunt foarte mulţi oameni cărora le mulţumesc, dar nu stau acum să îi numesc pe toţi. Sunt foarte multe amintiri frumoase, cred ăc şi promovarea, şi intrarea în playoff. Întâlnirea cu suporterii pe noul Giuleşti, chiar am amintiri frumoase şi am ce povesti nepoţilor.

Cel mai greu moment de la Rapid, a fost la început, când am semnat şi am pierdut la Slobozia. Au fost foarte multe discuţii, dar când a apărut Atletico Madrid nu poţi refuza această echipă. Au fost şi cei mai decişi. Mai am de făcut vizita medicală. Cu Diego Simeone nu am apucat să vorbesc. Cu Mister Edi am schimbat câteva mesaje, îi mulţumesc pe această cale„, a spus Horaţiu Moldovan la plecarea din România.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și