Închide meniul

Fanii chinezi, protest masiv după ce Cristiano Ronaldo s-a accidentat! Imagini incredibile

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 20:06

Reclamă
Fanii chinezi, protest masiv după ce Cristiano Ronaldo s-a accidentat! Imagini incredibile

Fanii chinezi, protest masiv după ce Cristiano Ronaldo s-a accidentat

Fanii chinezi şi Cristiano Ronaldo/ Colaj Twitter, Profimedia

Fanii chinezi au făcut un protest masiv, după ce Cristiano Ronaldo s-a accidentat. Starul lusitan nu va putea evolua în cele două meciuri amicale ale lui Al Nassr, din turneul de pregătire din China. De altfel, după accidentarea lui CR7, clubul saudit a anunţat că pentru moment, meciurile vor fi amânate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea nu a picat bine pentru fanii chinezi. Aceştia au luat cu asalt hotelul în care au fost cazaţi jucătorii lui Al Nassr, în semn de protest, pentru faptul că doreau să-l vadă pe teren pe starul lusitan. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, pentru ca spiritele să se calmeze.

Fanii chinezi, protest masiv după ce Cristiano Ronaldo s-a accidentat şi nu va juca în amicalele lui Al Nassr

Al Nassr urma să dispute două meciuri la Shenzhen, China, pe 24 şi 28 februarie, ca parte a turneului său de promovare înainte de reluarea Saudi Pro League la începutul lunii februarie.

„Anunţăm cu tristeţe că, din păcate, şi din motive independente de voinţa noastră, ambele meciuri au fost amânate pentru o dată încă nedefinită”.

Reclamă

Clubul din Orientul Mijlociu explică faptul că are „un mare respect pentru fanii chinezi şi în special pentru suporterii lui Ronaldo”.

Cu toate acestea, clubul din Riyadh spune că „încearcă să joace aceste meciuri cât mai curând posibil”. Natura accidentării lui Cristiano Ronaldo nu a fost anunţată.

Cristiano Ronaldo, mesaj sincer despre retragerea din fotbal

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj sincer despre retragerea din fotbal. Superstarul portughez, legitimat în prezet la Al-Nassr, a vorbit despre momentul în care își va agăța ghetele în cui.

Reclamă 4 / 0/3

Superstarul lusitan a oferit un interviu în care a analizat situația sa actuală, la puțin timp după ce marele său rival, Lionel Messi, legitimat în prezent la Inter Miami, în MLS, a câștigat trofeul de fotbalistul anului, de la gala FIFA The Best.

„Așa cum le spun des prietenilor mei, viața este dinamică. Ziua de mâine este o necunocută. Mi-aș putea încheia cariera la finalul acestui sezon sau aș putea juca pentru încă trei ani… nu știu, sincer să fiu. Cât timp mintea și corpul meu sunt în condiții bune și mă bucur să joc fotbal, voi continua. Când voi simți că nu mai pot ajuta, voi fi primul să fac acest pas.

În aceste momente, mă simt într-o formă bună și încă simt satisfacție și fericire pe teren, chit că este la echipa națională sau la club. Continui și mă bucur”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit RECORD.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și