Închide meniul

Fanii chinezi, protest masiv după ce Cristiano Ronaldo s-a accidentat! Imagini incredibile

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 20:06

Fanii chinezi, protest masiv după ce Cristiano Ronaldo s-a accidentat! Imagini incredibile

Fanii chinezi, protest masiv după ce Cristiano Ronaldo s-a accidentat

Fanii chinezi şi Cristiano Ronaldo/ Colaj Twitter, Profimedia

Fanii chinezi au făcut un protest masiv, după ce Cristiano Ronaldo s-a accidentat. Starul lusitan nu va putea evolua în cele două meciuri amicale ale lui Al Nassr, din turneul de pregătire din China. De altfel, după accidentarea lui CR7, clubul saudit a anunţat că pentru moment, meciurile vor fi amânate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea nu a picat bine pentru fanii chinezi. Aceştia au luat cu asalt hotelul în care au fost cazaţi jucătorii lui Al Nassr, în semn de protest, pentru faptul că doreau să-l vadă pe teren pe starul lusitan. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, pentru ca spiritele să se calmeze.

Fanii chinezi, protest masiv după ce Cristiano Ronaldo s-a accidentat şi nu va juca în amicalele lui Al Nassr

Al Nassr urma să dispute două meciuri la Shenzhen, China, pe 24 şi 28 februarie, ca parte a turneului său de promovare înainte de reluarea Saudi Pro League la începutul lunii februarie.

„Anunţăm cu tristeţe că, din păcate, şi din motive independente de voinţa noastră, ambele meciuri au fost amânate pentru o dată încă nedefinită”.

Reclamă

Clubul din Orientul Mijlociu explică faptul că are „un mare respect pentru fanii chinezi şi în special pentru suporterii lui Ronaldo”.

Cu toate acestea, clubul din Riyadh spune că „încearcă să joace aceste meciuri cât mai curând posibil”. Natura accidentării lui Cristiano Ronaldo nu a fost anunţată.

Cristiano Ronaldo, mesaj sincer despre retragerea din fotbal

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj sincer despre retragerea din fotbal. Superstarul portughez, legitimat în prezet la Al-Nassr, a vorbit despre momentul în care își va agăța ghetele în cui.

Reclamă 4 / 0/3

Superstarul lusitan a oferit un interviu în care a analizat situația sa actuală, la puțin timp după ce marele său rival, Lionel Messi, legitimat în prezent la Inter Miami, în MLS, a câștigat trofeul de fotbalistul anului, de la gala FIFA The Best.

„Așa cum le spun des prietenilor mei, viața este dinamică. Ziua de mâine este o necunocută. Mi-aș putea încheia cariera la finalul acestui sezon sau aș putea juca pentru încă trei ani… nu știu, sincer să fiu. Cât timp mintea și corpul meu sunt în condiții bune și mă bucur să joc fotbal, voi continua. Când voi simți că nu mai pot ajuta, voi fi primul să fac acest pas.

În aceste momente, mă simt într-o formă bună și încă simt satisfacție și fericire pe teren, chit că este la echipa națională sau la club. Continui și mă bucur”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit RECORD.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu Vezi toate știrile
Citește și