Închide meniul

Cristiano Ronaldo, mesaj sincer despre retragerea din fotbal: „Mi-aș putea încheia cariera la finalul sezonului”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 17:13

Cristiano Ronaldo, mesaj sincer despre retragerea din fotbal: Mi-aș putea încheia cariera la finalul sezonului”

Cristiano Ronaldo, mesaj sincer despre retragerea din fotbal

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj sincer despre retragerea din fotbal. Superstarul portughez, legitimat în prezet la Al-Nassr, a vorbit despre momentul în care își va agăța ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul lusitan a oferit un interviu în care a analizat situația sa actuală, la puțin timp după ce marele său rival, Lionel Messi, legitimat în prezent la Inter Miami, în MLS, a câștigat trofeul de fotbalistul anului, de la gala FIFA The Best.

Cristiano Ronaldo, mesaj sincer despre retragerea din fotbal. Când își va încheia cariera

Cristiano Ronaldo a recunoscut faptul că, în opinia sa, viața este una dinamică și că nu știe exact momentul în care își va încheia cariera. Acesta a menționat faptul că s-ar putea retrage la finalul acestui sezon competițional, sau în următorii 3 ani. De asemenea, lusitanul a transmis că va juca fotbal cât timp corpul său îi va permite să facă acest lucru.

„Așa cum le spun des prietenilor mei, viața este dinamică. Ziua de mâine este o necunocută. Mi-aș putea încheia cariera la finalul acestui sezon sau aș putea juca pentru încă trei ani… nu știu, sincer să fiu. Cât timp mintea și corpul meu sunt în condiții bune și mă bucur să joc fotbal, voi continua. Când voi simți că nu mai pot ajuta, voi fi primul să fac acest pas. 

În aceste momente, mă simt într-o formă bună și încă simt satisfacție și fericire pe teren, chit că este la echipa națională sau la club. Continui și mă bucur”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit RECORD.

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu a vrut să voteze la FIFA The Best! Ce s-a întâmplat cu votul Portugaliei

Cristiano Ronaldo nu a vrut să voteze la FIFA The Best! Marele câştigător al galei a fost Lionel Messi, cel care a primit premiul pentru fostbalistul anului 2023.

Printre cei care au votat s-au numărat şi căpitanii echipelor naţionale. Cristiano Ronaldo, căpitanul portughezilor, nu a vrut să voteze nici la ediţia din acest an, după ce a făcut acelaşi lucru şi anul trecut.

Cristiano Ronaldo l-a trimis pe coechipierul Pepe să se ocupe de voturile din partea Portugaliei, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu un an. Fundaşul celor de la FC Porto i-a votat pe Bernardo Silva, Erling Haaland şi Victor Osimhen, potrivit goal.com.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce îl priveşte pe starul argentinian, acesta i-a oferit primul vot lui Erling Haaland, după care au urmat Kylian Mbappe, fostul coechipier de la PSG, şi Julian Alvarez, coechipierul său de la naţionala Argentinei.

La Gala FIFA The Best nu au participat mai mulţi jucători importanţi. Lionel Messi, Erling Haaland şi Kylian Mbappe nu s-au prezentat la gală.

Lionel Messi şi Erling Haaland au fost la egalitate de puncte, amândoi cu câte 48, dar argentinianul a primit trofeul deoarece a primit mai multe voturi din partea căpitanilor. El a primit 13 puncte de la căpitani, 11 puncte de la antrenori, 11 puncte de la presă şi 13 puncte de la fani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și