Închide meniul

Lovitură pentru Cristiano Bergodi înainte de Dinamo – Rapid. Accidentarea care îi dă mari bătăi de cap italianului!

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2024, 9:39

Reclamă
Lovitură pentru Cristiano Bergodi înainte de Dinamo – Rapid. Accidentarea care îi dă mari bătăi de cap italianului!

Cristiano Bergodi a cedat după umilinţa din prima repriză cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci al Rapidului/ Profimedia

Lovitură pentru Cristiano Bergodi înainte de derby-ul Dinamo – Rapid, din etapa a 23-a a Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Italianul se confruntă cu probleme de lot. Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor, a făcut anunţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai scump jucător transferat de Rapid în această iarnă, Ermal Krasniqi, are şanse minime să fie recuperat până la confruntarea de pe Arena Naţională. Atacantul kosovar, care a înscris la debutul în tricoul alb-vişiniu, are probleme medicale.

Lovitură pentru Cristiano Bergodi înainte de Dinamo – Rapid

Jucătorul adus de la CFR Cluj pentru 1 milion de euro riscă să vadă din tribună meciul. În aceeaşi situaţie sunt şi Claudiu Petrila şi Mattias Kait.

Avem cei trei jucători accidentaţi. Există posibilitatea ca nici Krasniqi să nu facă parte din lot, plus Petrila şi Kait”, a declarat Victor Angelescu la orangesport.ro.

Krasniqi a fost titular la duelul cu FCU Craiova, în care Rapid a reuşit o „remontada” incredibilă. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a marcat în minutul 43, dar s-a „rupt” şi a fost schimbat la pauză.

Reclamă

Krasniqi a avut o problemă la coapsă și din păcate… nu știu dacă e o contractură, dar a simțit ceva„, spunea Cristiano Bergodi după victoria cu 4-3.

Staff-ul medical a făcut eforturi să îl recupereze, dar Victor Angelescu anunţă că acestea au fost în zadar. Acţionarul Rapidului a vorbit şi despre scandalul dintre fani. Ultraşii giuleştenilor nu vor face deplasarea pe Arena Naţională, după ce au primit bilete în ultimul inel al peluzei.

Normal că va conta absenţa suporterilor. Pentru orice echipa de tradiţie este important să ai suporterii alături. Sper să facem un meci bun. Ei au declarat în ce condiţii sunt prezenţi. Li s-a promis ceva, dar dacă vor primi cele 2800 la primul inel, probabil că vor veni. În momentul de faţă, probabilitatea este destul de mare să nu vină.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că lucrurile trebuiau făcute clar de la început: câte bilete vor fi şi unde se vor da. Nu este normal că cealaltă echipa să îşi schimbe promisiunile. Îi înţeleg şi pe cei de la Dinamo, pentru că vor să aibă un avantaj, dar dacă lucrurile erau clare de la început, nu cred că trebuia să se ajungă la această situaţie”, a mai spus Angelescu.

Decizie radicală luată de fanii din Giulești

Galeria Rapidului nu va merge la derby-ul cu Dinamo. Suporterii echipei lui Cristiano Bergodi și-au anunțat decizia, după ce nu au ajuns la un acord cu suporterii rivali.

Inițial, galeria celor de la Dinamo le-a promis rivalilor 5.000 de bilete la derby, dar, în cele din urmă, numărul acestora a fost scăzut la 2.800 de tichete, la inelul 3 al Arenei Naționale. Acest lucru i-a enervat la culme pe rapidiști, care au ales să nu mai meargă la derby.

Dinamo – RAPID. Frați vișinii, prin intermediul acestei postări anunțăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă.

Ne cerem scuze față de toți rapidiștii care doreau să participe la acest eveniment și înțelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situație prin care foarte mulți suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor.

Deși, inițial, s-a promis galeriei Rapidului un număr de 5000 de bilete, facțiunea cea mai pătată și coruptă din rândul suporterilor dinamoviști a reconfirmat mediocritatea în care se scaldă de ani buni. Și, astfel, bineînțeles, că liderii pch-ului au decis să demonstreze cât sunt de mici, convingând conducerea clubului gazdă să reducă nr. de bilete la 2800, la ultimul inel”, a fost comunicatul fanilor Rapidului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:00 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-0, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, este acum în AntenaPLAY! Românul, condamnat să câştige 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! Vezi toate știrile
Citește și