Închide meniul

Lovitură pentru Cristiano Bergodi înainte de Dinamo – Rapid. Accidentarea care îi dă mari bătăi de cap italianului!

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2024, 9:39

Reclamă
Lovitură pentru Cristiano Bergodi înainte de Dinamo – Rapid. Accidentarea care îi dă mari bătăi de cap italianului!

Cristiano Bergodi a cedat după umilinţa din prima repriză cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci al Rapidului/ Profimedia

Lovitură pentru Cristiano Bergodi înainte de derby-ul Dinamo – Rapid, din etapa a 23-a a Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Italianul se confruntă cu probleme de lot. Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor, a făcut anunţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai scump jucător transferat de Rapid în această iarnă, Ermal Krasniqi, are şanse minime să fie recuperat până la confruntarea de pe Arena Naţională. Atacantul kosovar, care a înscris la debutul în tricoul alb-vişiniu, are probleme medicale.

Lovitură pentru Cristiano Bergodi înainte de Dinamo – Rapid

Jucătorul adus de la CFR Cluj pentru 1 milion de euro riscă să vadă din tribună meciul. În aceeaşi situaţie sunt şi Claudiu Petrila şi Mattias Kait.

Avem cei trei jucători accidentaţi. Există posibilitatea ca nici Krasniqi să nu facă parte din lot, plus Petrila şi Kait”, a declarat Victor Angelescu la orangesport.ro.

Krasniqi a fost titular la duelul cu FCU Craiova, în care Rapid a reuşit o „remontada” incredibilă. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a marcat în minutul 43, dar s-a „rupt” şi a fost schimbat la pauză.

Reclamă

Krasniqi a avut o problemă la coapsă și din păcate… nu știu dacă e o contractură, dar a simțit ceva„, spunea Cristiano Bergodi după victoria cu 4-3.

Staff-ul medical a făcut eforturi să îl recupereze, dar Victor Angelescu anunţă că acestea au fost în zadar. Acţionarul Rapidului a vorbit şi despre scandalul dintre fani. Ultraşii giuleştenilor nu vor face deplasarea pe Arena Naţională, după ce au primit bilete în ultimul inel al peluzei.

Normal că va conta absenţa suporterilor. Pentru orice echipa de tradiţie este important să ai suporterii alături. Sper să facem un meci bun. Ei au declarat în ce condiţii sunt prezenţi. Li s-a promis ceva, dar dacă vor primi cele 2800 la primul inel, probabil că vor veni. În momentul de faţă, probabilitatea este destul de mare să nu vină.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că lucrurile trebuiau făcute clar de la început: câte bilete vor fi şi unde se vor da. Nu este normal că cealaltă echipa să îşi schimbe promisiunile. Îi înţeleg şi pe cei de la Dinamo, pentru că vor să aibă un avantaj, dar dacă lucrurile erau clare de la început, nu cred că trebuia să se ajungă la această situaţie”, a mai spus Angelescu.

Decizie radicală luată de fanii din Giulești

Galeria Rapidului nu va merge la derby-ul cu Dinamo. Suporterii echipei lui Cristiano Bergodi și-au anunțat decizia, după ce nu au ajuns la un acord cu suporterii rivali.

Inițial, galeria celor de la Dinamo le-a promis rivalilor 5.000 de bilete la derby, dar, în cele din urmă, numărul acestora a fost scăzut la 2.800 de tichete, la inelul 3 al Arenei Naționale. Acest lucru i-a enervat la culme pe rapidiști, care au ales să nu mai meargă la derby.

Dinamo – RAPID. Frați vișinii, prin intermediul acestei postări anunțăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă.

Ne cerem scuze față de toți rapidiștii care doreau să participe la acest eveniment și înțelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situație prin care foarte mulți suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor.

Deși, inițial, s-a promis galeriei Rapidului un număr de 5000 de bilete, facțiunea cea mai pătată și coruptă din rândul suporterilor dinamoviști a reconfirmat mediocritatea în care se scaldă de ani buni. Și, astfel, bineînțeles, că liderii pch-ului au decis să demonstreze cât sunt de mici, convingând conducerea clubului gazdă să reducă nr. de bilete la 2800, la ultimul inel”, a fost comunicatul fanilor Rapidului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și