Închide meniul
Video

Stadionul Dinamo a ajuns în paragină. Cum arată acum, în aşteptarea construcţiei uriaşe, de 140 de milioane de euro!

Publicat: 26 ianuarie 2024, 22:22

Reclamă

Stadionul Dinamo a ajuns în paragină. Cum arată acum, în aşteptarea construcţiei uriaşe, de 140 de milioane de euro!

Stadionul Dinamo / captura AntenaSport

Stadionul lui Dinamo a ajuns în paragină, dar buldozerele încă n-au intrat să-l demoleze. O semnătură mai lipseşte! În frunte cu şeful Lupescu, dinamoviştii speră să o obţină de la premierul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce bălăriile răsar în Ştefan cel Mare, proiectul viitorului stadion e ţinut în loc de o semnătură. Lucrările de demolare ar fi trebuit să înceapă în septembrie.

Stadionul lui Dinamo a ajuns în paragină

Dar buldozerele sunt ţinute la poartă.

Un singur pas, o hotărâre de guvern şi sperăm ca luna aceasta care o să vină să găsim o cale să îl convingem pe premier”, a spus Ionuţ Lupescu pentru AntenaSport.

Dinamo speră să joace pe ozn-ul de 140 de milioane de euro şi 25 de mii de locuri în 2026.

Reclamă

Proiectul e foarte frumos, ar fi trebuit să fie gata acum 4-5 ani. Va avea şi un muzeu, da!”, ne-a mai declarat Ionuţ Lupescu.

Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Aici avem o mică problemă”

Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo. Lupescu e de părere că cea mai mare vină o au cei din conducerea clubului.

Dinamoviştii se află pe penultimul loc în clasament şi sunt ameninţaţi cu o nouă retrogradare istorică. Lupescu pune presiune cu Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu şi le cere să ia măsuri pentru a salva clubul.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt destule meciuri până la sfârșit, dar cred că trebuie cineva care are anumită experiență, care cunoaște, a mai trecut prin așa ceva. O retrogradare ar fi o mare problemă pentru Dinamo și pentru noi toți, dar sperăm ca cei care conduc acolo să ia în ceasul al 12-lea măsurile care trebuie.

Nu e bine să te obișnuiești aici în partea de jos a clasamentului, pentru că asta n-a fost spiritul lui Dinamo. Cornel Dinu a spus foarte clar care este spiritul lui Dinamo, problema este ca cei care conduc Dinamo să înțeleagă spiritul lui Dinamo. Aici cred că avem o mică problemă”, declara Ionuț Lupescu pentru playsport.ro.

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii 1. Oficialii clubului au luat o decizie surprinzătoare înaintea disputei care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri”, a fost comunicatul transmis de Rapid, pe contul de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și