Închide meniul
Video

Stadionul Dinamo a ajuns în paragină. Cum arată acum, în aşteptarea construcţiei uriaşe, de 140 de milioane de euro!

Publicat: 26 ianuarie 2024, 22:22

Reclamă

Stadionul Dinamo a ajuns în paragină. Cum arată acum, în aşteptarea construcţiei uriaşe, de 140 de milioane de euro!

Stadionul Dinamo / captura AntenaSport

Stadionul lui Dinamo a ajuns în paragină, dar buldozerele încă n-au intrat să-l demoleze. O semnătură mai lipseşte! În frunte cu şeful Lupescu, dinamoviştii speră să o obţină de la premierul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce bălăriile răsar în Ştefan cel Mare, proiectul viitorului stadion e ţinut în loc de o semnătură. Lucrările de demolare ar fi trebuit să înceapă în septembrie.

Stadionul lui Dinamo a ajuns în paragină

Dar buldozerele sunt ţinute la poartă.

Un singur pas, o hotărâre de guvern şi sperăm ca luna aceasta care o să vină să găsim o cale să îl convingem pe premier”, a spus Ionuţ Lupescu pentru AntenaSport.

Dinamo speră să joace pe ozn-ul de 140 de milioane de euro şi 25 de mii de locuri în 2026.

Reclamă

Proiectul e foarte frumos, ar fi trebuit să fie gata acum 4-5 ani. Va avea şi un muzeu, da!”, ne-a mai declarat Ionuţ Lupescu.

Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Aici avem o mică problemă”

Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo. Lupescu e de părere că cea mai mare vină o au cei din conducerea clubului.

Dinamoviştii se află pe penultimul loc în clasament şi sunt ameninţaţi cu o nouă retrogradare istorică. Lupescu pune presiune cu Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu şi le cere să ia măsuri pentru a salva clubul.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt destule meciuri până la sfârșit, dar cred că trebuie cineva care are anumită experiență, care cunoaște, a mai trecut prin așa ceva. O retrogradare ar fi o mare problemă pentru Dinamo și pentru noi toți, dar sperăm ca cei care conduc acolo să ia în ceasul al 12-lea măsurile care trebuie.

Nu e bine să te obișnuiești aici în partea de jos a clasamentului, pentru că asta n-a fost spiritul lui Dinamo. Cornel Dinu a spus foarte clar care este spiritul lui Dinamo, problema este ca cei care conduc Dinamo să înțeleagă spiritul lui Dinamo. Aici cred că avem o mică problemă”, declara Ionuț Lupescu pentru playsport.ro.

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii 1. Oficialii clubului au luat o decizie surprinzătoare înaintea disputei care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri”, a fost comunicatul transmis de Rapid, pe contul de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și