Închide meniul

Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Aici avem o mică problemă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 22:59

Reclamă
Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Aici avem o mică problemă

Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo

Ionuţ Lupescu / Hepta

Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo. Lupescu e de părere că cea mai mare vină o au cei din conducerea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rămaşi fără antrenor după demisia lui Ovidiu Burcă, dinamoviştii se află pe penultimul loc în clasament şi sunt ameninţaţi cu o nouă retrogradare istorică. Lupescu pune presiune cu Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu şi le cere să ia măsuri pentru a salva clubul.

Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo

„Sunt destule meciuri până la sfârșit, dar cred că trebuie cineva care are anumită experiență, care cunoaște, a mai trecut prin așa ceva. O retrogradare ar fi o mare problemă pentru Dinamo și pentru noi toți, dar sperăm ca cei care conduc acolo să ia în ceasul al 12-lea măsurile care trebuie.

Nu e bine să te obișnuiești aici în partea de jos a clasamentului, pentru că asta n-a fost spiritul lui Dinamo. Cornel Dinu a spus foarte clar care este spiritul lui Dinamo, problema este ca cei care conduc Dinamo să înțeleagă spiritul lui Dinamo. Aici cred că avem o mică problemă”, a spus Ionuț Lupescu pentru playsport.ro.

Ovidiu Burcă şi-a luat rămas-bun de tot de la Dinamo

Ovidiu Burcă şi-a luat rămas-bun de tot de la Dinamo. Antrenorul „câinilor” a precizat că nu va rămâne în club cu o altă funcţie, aşa cum s-a vehiculat.

Reclamă

Vreau să mulțumesc în primul rând suporterilor. Datorită lor clubul nu a murit. Vreau să mulțumesc celor care au avut încredere în minute, primul fiind Gabi Glăvan. Și apoi celor de la RTZ și celor de la Red&White. Vreau să le mulțumesc și jucătorilor.

Cumva îmi cer scuze dacă în toată perioada am lezat sentimentelor unor foști jucători, mari legende, prin declarațiile mele. Și celor cărora le-am produs neplăceri.

Nu e deloc un moment trist. Ci unul de bucurie. Mă gândesc la prima zi aici. Îmi dau seama de unde am pornit și unde am ajuns. E o diferență enormă între de unde am pornit și unde suntem. Va fi mai ușor celui care va veni după mine să lucreze într-un climat profesionist, într-un ambient de seriozitate maximă, așa cum am promis că voi face la Dinamo. Asta am promis că voi face când am venit: schimbare mentalității. Sunt mândru de ce las în vestiar, chiar dacă rezultatele nu sunt cele dorite.

Reclamă 4 / 0/3

Am conștiința împăcată, am făcut ce a depins de mine pentru a duce clubul la un nivel mai bun. Chiar dacă nu e un moment tocmai bun, clubul e mai sportiv. Are acționari care pun la dispoziție cele mai înalte condiții de performanță. Poate am ajutat și eu să transform clubul.

Plec cu un sentiment de împlinire, rămâne o perioadă importantă în viața mea. Îmi place să rămân cu lucrurile frumoase. Se închid niște uși, se deschid altele. Atât pentru mine, cât și pentru Dinamo. Acum nu mai există presiune financiară și toate lipsurile care erau când am venit noi. Se poate trece la o construcție mai așezată.

Nu voi rămâne în club. Nu a fost niciodată o opțiune pentru mine”, a spus Ovidiu Burcă.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și