Închide meniul

Ion Ţiriac, pregătit să investească milioane în fotbalul românesc. Discuţie de două ore cu Mircea Lucescu. Singura condiţie pusă

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2024, 13:17 / Actualizat: 28 ianuarie 2024, 16:07

Reclamă
Ion Ţiriac, pregătit să investească milioane în fotbalul românesc. Discuţie de două ore cu Mircea Lucescu. Singura condiţie pusă

Ion ţiriac, pregătit să investească milioane în fotbalul românesc

Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu/ Colaj Hepta

Ion Ţiriac e pregătit să investească milioane de euro în fotbalul românesc. Omul de afaceri a dezvăluit că a purtat o discuţie de două ore cu Mircea Lucescu, şi a dezvăluit că este dispus să se implice la un club alături de „Il Luce”, club care să se numească tot Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a fost întrebat de situaţia lui Dinamo, acesta mărturisind că a purtat discuţii şi cu Mircea Lucescu despre această temă. Miliardarul român susţine că nu înţelege regulamentul din Liga 1, regulament care le permite echipelor să aibă nu mai puţin de 13 străini în lot.

Ion Ţiriac, pregătit să investească milioane în fotbalul românesc

Ion Ţiriac a declarat că ar investi la o echipă, doar dacă în proiect este implicat şi bunul său prieten, Mircea Lucescu. Omul de afaceri a mărturisit că ar schimba şi unele reguli din Liga 1, pentru a se promova mai mulţi tineri jucători, în detrimentul străinilor.

„Ieri am avut un launch cu un prieten, vreo două ore, care ştie mai mult fotbal. L-am întrebat ‘De ce?’. Şi el mi-a spus cam despre ce e vorba. Dacă mâine dimineaţă, Mircea Lucescu, la vârsta pe care o are, ar spune să facem o echipă care să se numească Dinamo Braşov, sau altfel, pentru că Dinamo Bucureşti este deja, dar un Dinamo…la aia m-aş băga cu nenea Mircea Lucescu.

Cu toate că sunt lucuri pe care nu le înţeleg în fotbal. Nu înţeleg cum ai un regulament în care 13 din 23 de jucători pot fi străini. Păi românii mei unde mai joacă? Aş face reguli drastice să-i ajute pe tinerii aceştia de aici să sară treapta de la Divizia Î, până la una regulară.

Reclamă

În Europa sunt cinci sporturi. E fotbal pe primul loc, fotbal pe doi, fotbal pe trei, fotbal pe patru şi după vine tenisul. Noi în fotbal suntem astăzi cum suntem, foarte în urmă…Să vedem cum facem mai bine”, a declarat Ion Ţiriac.

Daniel Pancu, anunţ fenomenal despre viitorul lui Mircea Lucescu

Daniel Pancu a făcut un anunţ fenomenal despre viitorul lui Mircea Lucescu. Selecţionerul României U21 a dezvăluit că „Il Luce” îşi pregăteşte revenirea pe bancă. „Va antrena în continuare”, a precizat atacantul de legendă al Rapidului. Cei doi au colaborat la titlul câştigat de giuleşteni în 1999.

Mircea Lucescu este gata să revină pe bancă. A refuzat-o pe Beşiktaş, dar n-ar refuza Rapidul, unde a luat titlul în 1999. O poate face chiar după meciul cu Dinamo, dacă Bergodi n-o bate pe rivală în derby.

Reclamă 4 / 0/3

„În România n-are ce să antreneze, decât Rapid sau Dinamo. În altă parte nu-l văd, chiar nu-l văd„, a declarat Daniel Pancu pentru AntenaSport.

Lucescu a fost la meciul câştigat dramatic de Rapid, cu Craiova lui Mititelu. Pancu a stat de vorbă cu fostul său antrenor şi e convins că va reveni rapid pe bancă.

„Va antrena în continuare! Va antrena pentru că-l văd foarte verde, nu verde!

Acum m-a certat de ce nu sunt zi de zi, ce caut eu selecţioner„, a dezvăluit Pancu.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și