Închide meniul

Ion Ţiriac, pregătit să investească milioane în fotbalul românesc. Discuţie de două ore cu Mircea Lucescu. Singura condiţie pusă

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2024, 13:17 / Actualizat: 28 ianuarie 2024, 16:07

Reclamă
Ion Ţiriac, pregătit să investească milioane în fotbalul românesc. Discuţie de două ore cu Mircea Lucescu. Singura condiţie pusă

Ion ţiriac, pregătit să investească milioane în fotbalul românesc

Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu/ Colaj Hepta

Ion Ţiriac e pregătit să investească milioane de euro în fotbalul românesc. Omul de afaceri a dezvăluit că a purtat o discuţie de două ore cu Mircea Lucescu, şi a dezvăluit că este dispus să se implice la un club alături de „Il Luce”, club care să se numească tot Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a fost întrebat de situaţia lui Dinamo, acesta mărturisind că a purtat discuţii şi cu Mircea Lucescu despre această temă. Miliardarul român susţine că nu înţelege regulamentul din Liga 1, regulament care le permite echipelor să aibă nu mai puţin de 13 străini în lot.

Ion Ţiriac, pregătit să investească milioane în fotbalul românesc

Ion Ţiriac a declarat că ar investi la o echipă, doar dacă în proiect este implicat şi bunul său prieten, Mircea Lucescu. Omul de afaceri a mărturisit că ar schimba şi unele reguli din Liga 1, pentru a se promova mai mulţi tineri jucători, în detrimentul străinilor.

„Ieri am avut un launch cu un prieten, vreo două ore, care ştie mai mult fotbal. L-am întrebat ‘De ce?’. Şi el mi-a spus cam despre ce e vorba. Dacă mâine dimineaţă, Mircea Lucescu, la vârsta pe care o are, ar spune să facem o echipă care să se numească Dinamo Braşov, sau altfel, pentru că Dinamo Bucureşti este deja, dar un Dinamo…la aia m-aş băga cu nenea Mircea Lucescu.

Cu toate că sunt lucuri pe care nu le înţeleg în fotbal. Nu înţeleg cum ai un regulament în care 13 din 23 de jucători pot fi străini. Păi românii mei unde mai joacă? Aş face reguli drastice să-i ajute pe tinerii aceştia de aici să sară treapta de la Divizia Î, până la una regulară.

Reclamă

În Europa sunt cinci sporturi. E fotbal pe primul loc, fotbal pe doi, fotbal pe trei, fotbal pe patru şi după vine tenisul. Noi în fotbal suntem astăzi cum suntem, foarte în urmă…Să vedem cum facem mai bine”, a declarat Ion Ţiriac.

Daniel Pancu, anunţ fenomenal despre viitorul lui Mircea Lucescu

Daniel Pancu a făcut un anunţ fenomenal despre viitorul lui Mircea Lucescu. Selecţionerul României U21 a dezvăluit că „Il Luce” îşi pregăteşte revenirea pe bancă. „Va antrena în continuare”, a precizat atacantul de legendă al Rapidului. Cei doi au colaborat la titlul câştigat de giuleşteni în 1999.

Mircea Lucescu este gata să revină pe bancă. A refuzat-o pe Beşiktaş, dar n-ar refuza Rapidul, unde a luat titlul în 1999. O poate face chiar după meciul cu Dinamo, dacă Bergodi n-o bate pe rivală în derby.

Reclamă 4 / 0/3

„În România n-are ce să antreneze, decât Rapid sau Dinamo. În altă parte nu-l văd, chiar nu-l văd„, a declarat Daniel Pancu pentru AntenaSport.

Lucescu a fost la meciul câştigat dramatic de Rapid, cu Craiova lui Mititelu. Pancu a stat de vorbă cu fostul său antrenor şi e convins că va reveni rapid pe bancă.

„Va antrena în continuare! Va antrena pentru că-l văd foarte verde, nu verde!

Acum m-a certat de ce nu sunt zi de zi, ce caut eu selecţioner„, a dezvăluit Pancu.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și