Închide meniul

Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno! Suma pentru care italianul poate pleca de la FCSB

Alex Masgras Publicat: 27 ianuarie 2024, 16:55

Reclamă
Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno! Suma pentru care italianul poate pleca de la FCSB

Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Profimedia

Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno! Atacantul italian nu va fi în lotul partidei cu Universitatea Craiova de la finalul acestei săptămâni şi este foarte aproape de plecarea de la FCSB în această perioadă de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno nu se mai află în graţiile patronului Gigi Becali, care a primit o ofertă din partea unei formaţii din Turcia. De altfel, italianul nu a participat la ultimul antrenament al roş-albaştrilor dinaintea partidei de pe stadionul Ion Oblemenco.

Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno!

Potrivit iamsport.ro, Konyaspor, penultima clasată din Turcia, a făcut o ofertă de 300.000 de euro pentru transferul lui Andrea Compagno. Suma oferită de turci este exact suma cerută de patronul FCSB.

Astfel, şansele ca Becali să accepte oferte primită de la clubul din Turcia sunt foarte mari, după ce acesta a anunţat că este dispus să scadă preţul de la 500.000 de euro la 300.000 de euro. Cu toate acestea, suma este mult mai mică decât cea plătită de FCSB pentru aducerea lui Compagno. În vara anului 2022, Gigi Becali plătea 1,5 milioane de euro pentru aducerea italianului de la FCU Craiova.

Konyaspor se află pe locul 19 în Turcia, cu 21 de puncte adunate în 22 de etape. În acest moment, echipa care îl doreşte pe atacantul italian se află la două puncte de primul loc care asigură menţinerea în prima ligă din Turcia.

Reclamă

Andrea Compagno nu va fi în lot la Universitatea Craiova – FCSB

Elias Charalambous a declarat că Andrea Compagno nu a participat la ultimul antrenament al FCSB-ului, astfel că acesta nu va fi în lot pentru duelul cu Universitatea Craiova.

Antrenorul cipriot a confirmat că italianul are oferte, însă pentru moment, nimic nu s-a concretizat. Acesta s-a mai declarat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, pentru duelul cu oltenii.

„Andrea nu a fost cu noi la ultimele antrenamente, am fost informat că are oferte, cred că nu e nimic concret încă, nu a semnat, dar mâine nu va fi cu noi la meci. Vom vedea ce se întâmplă. Sunt fericit cu lotul pe care îl avem, trebuie să vorbim cu conducerea despre astfel de lucruri, ei decid ce jucători vin.

Reclamă 4 / 0/3

Orice jucător de calitate care pleacă e o pierdere, dar sunt fericit cu restul jucătorilor pe care îi avem, important e că avem fotbaliști de calitate. Când pierzi un jucător, pierzi”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și