Închide meniul

Oficialii lui Al-Ittihad au hotărât ce se întâmplă cu transferul lui Karim Benzema. Decizia luată de saudiți

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 9:20

Reclamă
Oficialii lui Al-Ittihad au hotărât ce se întâmplă cu transferul lui Karim Benzema. Decizia luată de saudiți

Karim Benzema a ajuns în Arabia Saudită în vara anului trecut.

Karim Benzema / Profimedia

Oficialii lui Al-Ittihad au hotărât ce se întâmplă cu transferul lui Karim Benzema. Formația din Arabia Saudită i-a decis viitorul Balonului de Aur din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns în Arabia Saudită de la Real Madrid, Karim Benzema a intrat în conflict cu oficialii clubului și și-ar fi dorit să plece de la echipă, în această perioadă de mercato. Acum, conducerea lui Al-Ittihad a luat o hotărâre surprinzătoare.

Oficialii lui Al-Ittihad au hotărât ce se întâmplă cu transferul lui Karim Benzema

Potrivit informațiilor oferite de lequipe.fr, șefii clubului Al-Ittihad au hotărât faptul că atacantul francez nu va putea pleca, sub formă de împrumut, în Europa în această perioadă de mercato.

Jurnaliștii francezi susțin faptul că saudiții îl vor lăsa pe Benzema să plece doar în cadrul campionatului intern, în cazul în care acesta își va dori, în continuare, să își schimbe echipa.

Astfel, având în vedere această hotărâre, Karim Benzema va rămâne, cel mai probabil, la Al-Ittihad, club unde are un contract valabil până în vara anului 2026.

Reclamă

De la sosirea în Arabia Saudită, Karim Benzema a adunat 20 de meciuri pentru Al-Ittihad, în care a reușit să marcheze de 12 ori și să ofere 5 pase decisive. În momentul de față, fostul star de la Real Madrid este cotat la suma de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Decizie radicală luată de Karim Benzema, după ce a fost pus la zid în Arabia Saudită

Decizie radicală luată de Karim Benzema! Transferul starului francez la Al Ittihad nu a fost pe măsura aşteptărilor, iar Balonul de Aur din 2022 a devenit rapid ţinta criticilor în Arabia Saudită.

În derby-ul dintre Al Ittihad şi Al Nassr, câştigat de echipa lui Cristiano Ronaldo cu 5-2, Benzema a avut o nouă prestaţie modestă.

Reclamă 4 / 0/3

În urma ultimelor critici, francezul a luat o decizie radicală. Fostul star de la Real Madrid şi-a şters contul de Instagram. Pe Twitter, contul este încă deschis, dar nu a mai postat acolo de pe 5 decembrie.

Atât presa din Arabia Saudită, cât şi fanii lui Al Ittihad l-au criticat pe Karim Benzema pentru prestaţiile sale. Suporterii campioanei din sezonul trecut l-au poreclit „Ben Hazima”, care înseamnă „fiul înfângerii”.

Walid Al-Faraj, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Arabia Saudită, susţine că distanţa dintre fani şi francez devine din ce în ce mai mare pe zi ce trece.

„Destinaţia părea perfectă pentru francez, ţinând cont de cultura şi religia sa, dar şi de nivelul competiţiei. Cu toate acestea, nu a reuşit să facă diferenţa. Mai presus de toate, pare că nici nu încearcă. E ca şi cum le spune fanilor că a venit doar ca să se distreze”, a spus jurnalistul arab, citat de marca.com.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
mai
23:48
Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY
21
mai
23:42
VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League
21
mai
23:33
Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!”
21
mai
23:02
Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?”
21
mai
22:23
Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo
21
mai
22:20
Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda
21
mai
21:34
EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton
21
mai
21:23
Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!”
21
mai
21:10
VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei
21
mai
20:42
„Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid”
Vezi toate știrile
Citește și