Închide meniul

Suma incredibilă pe care Gigi Becali a acceptat-o pentru transferul lui Andrea Compagno. Decizie inexplicabilă a patronului

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 14:59

Reclamă
Suma incredibilă pe care Gigi Becali a acceptat-o pentru transferul lui Andrea Compagno. Decizie inexplicabilă a patronului

Victor Becali îi spulberă visul suprem al lui Gigi Becali

Gigi Becali / Profimedia

Suma incredibilă pe care Gigi Becali a acceptat-o pentru transferul lui Andrea Compagno. Patronul de la FCSB a luat o decizie uluitoare și a decis să îl vândă pe italian pentru o sumă mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacandrul roș-albaștrilor a fost adus la echipă de la FCU Craiova, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. Chiar dacă a făcut o investiție considerabilă pentru transferul acestuia, Gigi Becali a decis să nu îl mai includă în planurile de viitor pe fostul golgheter.

Suma incredibilă pe care Gigi Becali a acceptat-o pentru transferul lui Andrea Compagno. FCSB va încasa doar 150.000 de euro

Potrivit informațiilor oferite de iamsport.ro, Gigi Becali a acceptat o ofertă de la Konyaspor, în valoare de 150.000 de euro. Astfel, FCSB va primi o sumă cu 10 ori mai mică decât cea pe care patronul o plătea pentru aducerea acestuia, de la FCU Craiova.

Decizia luată de patronul de la FCSB este una ciudată, având în vedere faptul că iese în pierdere, dar și pentru că Andrea Compagno este cotat la suma de 2,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

De asemenea, omul cu bani de la FCSB anunțase faptul că va cere suma de 300.000 de euro pentru un posibil transfer al acestuia.

Reclamă
Reclamă 4

Până în momentul de față, Compagno a adunat 55 de meciuri în tricoul celor de la FCSB. Acesta a reușit să marcheze 20 de goluri pentru echipa patronată de Gigi Becali. A fost trecut „pe linie moartă” la echipa lui Elias Charalambous după perioade de pregătire din Antalya. Patronul vicecampioanei a anunțat deja că poziția lui va fi ocupată de Luis Phelipe sau de Alexandru Băluță.

Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul 11 de la FCSB

Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul 11 de la FCSB. Linia de atac va fi formată din Florinel Coman, Phelipe şi Alexandru Băluţă sunt oamenii de atac.

Mai mult, Ngezana şi Dawa sunt liderii apărării, în timp ce Darius Olaru şi Adrian Şut nu lipsesc de asemenea din echipa lui Gigi Becali. Practic, singurele necunoscute sunt fundaşii laterali şi al treilea om din linia de mijloc.

Reclamă 4 / 0/3

”Coman, Phelipe și Băluță nu pot lipsi din echipă, ca să știe toată lumea. Nu mai pot fi schimbați niciodată. Să știe toți antrenorii din România, da?

Phelipe va juca în centru și se va schimba cu Băluță. Asta e părerea mea. Mie așa îmi place de el. 500% să știe.

Și Olaru, și Șut vor juca. Și mai vedem Lixandru dacă va intra. Plus ‘Panterele’ (n.r Ngezana și Dawa). Părțile laterale nu le știm încă. Nu știu cine cade, Radunovic sau Crețu. Să vedem cine va juca și în funcție de regula U21”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
20:33

„Au fost dezbateri!” Oficialii lui U Cluj, anunțul momentului despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB!

20:32

Video„Toată lumea în galben!” Edi Iordănescu şi „tricolorii”, îndemn pentru suporteri înainte de EURO 2024

19:55

LIVE TEXTCsikszereda – Dinamo 0-0. Gol anulat pentru „ciucani”! „Câinii” sunt la 90 de minute de menţinerea în Liga 1

19:50

Rafael Nadal, eliminat în primul tur la Roland Garros! Discurs emoţionant, după eşecul cu Zverev: „Sper să mă întorc!”

19:39

„Sportul românesc a rămas mai sărac” Mesajul postat de Elisabeta Lipă, după moartea lui Ștefan Birtalan

19:27

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cine nu ar vrea să joace cu el!”

1 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 2 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoCum a ajuns să arate Iulian Filipescu la 50 de ani! Declarații rare ale fostului internațional „de aur”, retras din viața publică 4 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 5 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 6 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda
Citește și