Închide meniul

Suma incredibilă pe care Gigi Becali a acceptat-o pentru transferul lui Andrea Compagno. Decizie inexplicabilă a patronului

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 14:59

Reclamă
Suma incredibilă pe care Gigi Becali a acceptat-o pentru transferul lui Andrea Compagno. Decizie inexplicabilă a patronului

Victor Becali îi spulberă visul suprem al lui Gigi Becali

Gigi Becali / Profimedia

Suma incredibilă pe care Gigi Becali a acceptat-o pentru transferul lui Andrea Compagno. Patronul de la FCSB a luat o decizie uluitoare și a decis să îl vândă pe italian pentru o sumă mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacandrul roș-albaștrilor a fost adus la echipă de la FCU Craiova, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. Chiar dacă a făcut o investiție considerabilă pentru transferul acestuia, Gigi Becali a decis să nu îl mai includă în planurile de viitor pe fostul golgheter.

Suma incredibilă pe care Gigi Becali a acceptat-o pentru transferul lui Andrea Compagno. FCSB va încasa doar 150.000 de euro

Potrivit informațiilor oferite de iamsport.ro, Gigi Becali a acceptat o ofertă de la Konyaspor, în valoare de 150.000 de euro. Astfel, FCSB va primi o sumă cu 10 ori mai mică decât cea pe care patronul o plătea pentru aducerea acestuia, de la FCU Craiova.

Decizia luată de patronul de la FCSB este una ciudată, având în vedere faptul că iese în pierdere, dar și pentru că Andrea Compagno este cotat la suma de 2,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

De asemenea, omul cu bani de la FCSB anunțase faptul că va cere suma de 300.000 de euro pentru un posibil transfer al acestuia.

Reclamă

Până în momentul de față, Compagno a adunat 55 de meciuri în tricoul celor de la FCSB. Acesta a reușit să marcheze 20 de goluri pentru echipa patronată de Gigi Becali. A fost trecut „pe linie moartă” la echipa lui Elias Charalambous după perioade de pregătire din Antalya. Patronul vicecampioanei a anunțat deja că poziția lui va fi ocupată de Luis Phelipe sau de Alexandru Băluță.

Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul 11 de la FCSB

Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul 11 de la FCSB. Linia de atac va fi formată din Florinel Coman, Phelipe şi Alexandru Băluţă sunt oamenii de atac.

Mai mult, Ngezana şi Dawa sunt liderii apărării, în timp ce Darius Olaru şi Adrian Şut nu lipsesc de asemenea din echipa lui Gigi Becali. Practic, singurele necunoscute sunt fundaşii laterali şi al treilea om din linia de mijloc.

Reclamă 4 / 0/3

”Coman, Phelipe și Băluță nu pot lipsi din echipă, ca să știe toată lumea. Nu mai pot fi schimbați niciodată. Să știe toți antrenorii din România, da?

Phelipe va juca în centru și se va schimba cu Băluță. Asta e părerea mea. Mie așa îmi place de el. 500% să știe.

Și Olaru, și Șut vor juca. Și mai vedem Lixandru dacă va intra. Plus ‘Panterele’ (n.r Ngezana și Dawa). Părțile laterale nu le știm încă. Nu știu cine cade, Radunovic sau Crețu. Să vedem cine va juca și în funcție de regula U21”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și