Închide meniul

Transferat pentru 1 milion de euro, Andres Dumitrescu s-a întors în Liga 1 după doar 5 luni. Anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 31 ianuarie 2024, 17:43

Reclamă
Transferat pentru 1 milion de euro, Andres Dumitrescu s-a întors în Liga 1 după doar 5 luni. Anunțul oficial

Transferat pentru 1 milion de euro, Andres Dumitrescu s-a întors în Liga 1 după doar 5 luni

Andres Dumitrescu, într-un duel cu Romelu Lukaku / Profimedia

Transferat pentru 1 milion de euro, Andres Dumitrescu s-a întors în Liga 1 după doar 5 luni. Acesta a fost împrumutat de Slavia Praga în campionatul nostru, până la finalul actualului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul a fost cumpărat de oficialii formației din Cehia în vara anului trecut, în schimbul sumei de 1 milion de euro. Totuși, jucătorul de 22 de ani nu s-a acomodat, iar reprezentanții Slaviei au decis să îl trimită înapoi în Liga 1.

Transferat pentru 1 milion de euro, Andres Dumitrescu s-a întors în Liga 1 după doar 5 luni. Fundașul va juca, din nou, la Sepsi

Oficialii celor de la Sepsi au dezvăluit faptul că Andres Dumitrescu se va alătura lotului lui Bernd Storck, până la finalul actualului sezon. Anunțul a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare:

„Andres Dumitrescu s-a întors la Sepsi OSK după ce în ultimele luni a făcut parte din lotul echipei Slavia Praga.

Potrivit înţelegerii dintre cele două cluburi, fundașul, în vârstă de 22 de ani, va evolua la echipa noastră, sub formă de împrumut, până la 21 iunie 2024. Bine ai revenit, Andres!”, au postat covăsnenii, pe contul de Facebook al clubului.

Reclamă

De la transferul la Slavia Praga, Andres Dumitrescu a adunat doar 8 partide, în care a jucat pentru 519 meciuri. În momentul de față, fundașul este cotat la suma de 850.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa a mai fost legitimat la: FC Argeș, Padova și Lugano. De asemenea, înainte de a fi cumpărat de Slavia Praga, a fost legitimat la Spesi, în perioada ianuarie 2020 – septembrie 2023. Alături de covăsneni a câștigat două Cupe și două Supercupe ale României.

Până în momentul de față, Sepsi l-a mai adus la echipă pe Kevin Varga, de la Apollon Limassol. De semenea, de la echipă au plecat Vitalie Damașcan, Petar Bojic și Kirsztian Dobozi.

Reclamă 4 / 0/3

Imagini cu Laszlo Dioszegi, din cantonamentul lui Sepsi

Au apărut imagini cu Laszlo Dioszegi, din cantonamentul lui Sepsi. Acesta a oferit un moment de senzație și s-a antrenat exact cum o fac și fotbaliștii echipelor din Liga 1.

Patronul covăsnenilor s-a deplasat alături de echipă în cantonamentul din Turcia, pentru a-i motiva pe jucători. Acesta a arătat că „știe cu mingea” și a impresionat pe toată lumea.

Oficialii celor de la Sepsi au postat un videoclip pe rețelele de socializare în care, patronul formației, Laszlo Dioszegi, poate fi văzut cum pasează mingea, cu capul, cu un membru din staff-ul echipei.

Acesta i-a dat practic clasă lui Cristi Borcea, care a fost protagonistul unui moment deja celebru, în urmă cu mai mulți ani. La momentul respectiv, fostul finanțator de la Dinamo a încercat să țină „duble” cu mingea, dar și-a trimis balonul în față. VEZI AICI VIDEO

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:10 LIVE VIDEOMK Dons – Crawley Town e ACUM, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și