Închide meniul

Transferat pentru 1 milion de euro, Andres Dumitrescu s-a întors în Liga 1 după doar 5 luni. Anunțul oficial

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 31 ianuarie 2024, 17:43

Transferat pentru 1 milion de euro, Andres Dumitrescu s-a întors în Liga 1 după doar 5 luni. Anunțul oficial

Transferat pentru 1 milion de euro, Andres Dumitrescu s-a întors în Liga 1 după doar 5 luni

Andres Dumitrescu, într-un duel cu Romelu Lukaku / Profimedia

Transferat pentru 1 milion de euro, Andres Dumitrescu s-a întors în Liga 1 după doar 5 luni. Acesta a fost împrumutat de Slavia Praga în campionatul nostru, până la finalul actualului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul a fost cumpărat de oficialii formației din Cehia în vara anului trecut, în schimbul sumei de 1 milion de euro. Totuși, jucătorul de 22 de ani nu s-a acomodat, iar reprezentanții Slaviei au decis să îl trimită înapoi în Liga 1.

Transferat pentru 1 milion de euro, Andres Dumitrescu s-a întors în Liga 1 după doar 5 luni. Fundașul va juca, din nou, la Sepsi

Oficialii celor de la Sepsi au dezvăluit faptul că Andres Dumitrescu se va alătura lotului lui Bernd Storck, până la finalul actualului sezon. Anunțul a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare:

„Andres Dumitrescu s-a întors la Sepsi OSK după ce în ultimele luni a făcut parte din lotul echipei Slavia Praga.

Potrivit înţelegerii dintre cele două cluburi, fundașul, în vârstă de 22 de ani, va evolua la echipa noastră, sub formă de împrumut, până la 21 iunie 2024. Bine ai revenit, Andres!”, au postat covăsnenii, pe contul de Facebook al clubului.

Reclamă

De la transferul la Slavia Praga, Andres Dumitrescu a adunat doar 8 partide, în care a jucat pentru 519 meciuri. În momentul de față, fundașul este cotat la suma de 850.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa a mai fost legitimat la: FC Argeș, Padova și Lugano. De asemenea, înainte de a fi cumpărat de Slavia Praga, a fost legitimat la Spesi, în perioada ianuarie 2020 – septembrie 2023. Alături de covăsneni a câștigat două Cupe și două Supercupe ale României.

Până în momentul de față, Sepsi l-a mai adus la echipă pe Kevin Varga, de la Apollon Limassol. De semenea, de la echipă au plecat Vitalie Damașcan, Petar Bojic și Kirsztian Dobozi.

Reclamă 4 / 0/3

Imagini cu Laszlo Dioszegi, din cantonamentul lui Sepsi

Au apărut imagini cu Laszlo Dioszegi, din cantonamentul lui Sepsi. Acesta a oferit un moment de senzație și s-a antrenat exact cum o fac și fotbaliștii echipelor din Liga 1.

Patronul covăsnenilor s-a deplasat alături de echipă în cantonamentul din Turcia, pentru a-i motiva pe jucători. Acesta a arătat că „știe cu mingea” și a impresionat pe toată lumea.

Oficialii celor de la Sepsi au postat un videoclip pe rețelele de socializare în care, patronul formației, Laszlo Dioszegi, poate fi văzut cum pasează mingea, cu capul, cu un membru din staff-ul echipei.

Acesta i-a dat practic clasă lui Cristi Borcea, care a fost protagonistul unui moment deja celebru, în urmă cu mai mulți ani. La momentul respectiv, fostul finanțator de la Dinamo a încercat să țină „duble” cu mingea, dar și-a trimis balonul în față. VEZI AICI VIDEO

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
Vezi toate știrile
Citește și