Închide meniul

Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro! Lovitură importantă pentru antrenorul român

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 21:33

Reclamă
Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro! Lovitură importantă pentru antrenorul român

Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro

Răzvan Lucescu / Profimedia

Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro! Tehnicianul celor de la PAOK a dat lovitura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a obținut rezultate senzaționale în prima parte a acestui sezon, oficialii echipei din Salonic au decis să îi prelungească înțelegerea lui Răzvan Lucescu. Acesta va fi plătit regește la echipa din nordul Greciei.

Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro

Potrivit informațiilor oferite de newsbomb.gr, Răzvan Lucescu își va prelungi contractul cu PAOK Salonic. Tehnicianul român va semna o înțelegere valabilă până în vara anului 2027. Acest anunț vine în contextul în care actualul contract al românului expira la finalul sezonului curent.

Grecii anunță faptul că în noul contract, Răzvan Lucescu, împreună cu staff-ul său, vor câștiga 2 milioane de euro pe sezon. Astfel, românul a dat o lovitură de 6 milioane de euro, atât cât va încasa până la finalul înțelegerii.

Negocierile dintre cele două părți au existat încă din perioada Crăciunului.

Reclamă

„Lucescu va semna contractul săptămâna viitoare. Situația a fost ceva mai complicată pentru că e vorba de opt contracte (n.r. pentru toți membrii staff-ului) care sunt pregătite, al lui și al colaboratorilor săi. Ce este clar e că românul va continua pe banca lui PAOK pentru încă trei ani”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

În acest moment, PAOK Salonic se află pe primul loc în campionatul din Grecia. De asemenea, Răzvan Lucescu a reușit să își ducă echipa în semifinalele Cupei, dar și în optimile UEFA Conference League.

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal de proporții în Grecia

Răzvan Lucescu este implicat într-un scandal de proporții în Grecia. Tehnicianul celor de la PAOK a fost amenințat cu judecata de oficialii celor de la Panathinaikos. De asemenea, reprezantanții clubului pregătit de român au oferit o reacție dură, după amenințarea venită din partea rivalilor.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de gazzetta.gr, oficialii lui Panathinaikos i-au trimis un avertisment, prin tribunal, lui Răzvan Lucescu. Acesta a fost avertizat că va fi dat în judecată dacă nu se oprește din a o ataca pe Panathinaikos.

Acest anunț a provocat un val de reacții în Grecia. Un jurnalist din Atena este de părere că amenințarea venită din partea celor de la Panathinaikos are scopul de „a-l opri pe tehnician” și este de părere că românul nu a insultat-o niciodată pe marea rivală și că doar s-a plâns de arbitraj.

„Panathinaikos a făcut o mișcare comică. Se gândește că astfel nu va mai auzi adevărul. Antrenorul, omul Răzvan Lucescu are întreaga noastră susținere. Orice acțiune legală a lui Panathinaikos e împotriva lui PAOK, nu a lui.

PAOK va fi întotdeauna transparent și corect, va proteja dreptul fiecăruia la opinie. Declarațiile tehnicianului nostru nu au defăimat niciodată jucătorii lui Panathinaikos, ci au atacat arbitrii care îi protejează. Ne întrebăm dacă există până la urmă un sistem corupt în Grecia, așa cum se plânge Panathinakos, când la același tribunal acest club cere unei persoane să-și retragă protestul împotriva sistemului corupt?”, au transmis oficialii lui PAOK, citați de sursa menționată anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes Vezi toate știrile
Citește și