Închide meniul

„Conducerea mă va da afară!” Gică Hagi „a luat foc” după egalul cu FCSB! „Regele” a şocat: „Va veni ziua în care voi pleca”

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 8:30

Reclamă
„Conducerea mă va da afară! Gică Hagi „a luat foc după egalul cu FCSB! „Regele a şocat: „Va veni ziua în care voi pleca

Farul Constanța - CFR Cluj LIVE TEXT

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Hepta

Gică Hagi a „luat foc” după egalul dintre FCSB şi Farul, scor 1-1. „Regele” a avut un discurs manifest şi a declarat că va veni ziua în care va pleca de pe banca formaţiei din Constanţa, mărturisind că oficialii campioanei îl vor da afară, dacă echipa nu va avea rezultatele dorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a egalat-o in extremis pe FCSB, pe Arena Naţională. După ce Baba Alhassan a deschis scorul în minutul 55, Ionuţ Larie a reuşit să egaleze din penalty, în prelungirile partidei.

Gică Hagi „a luat foc” după egalul cu FCSB

Gică Hagi s-a plâns de lotul pe care l-a avut la dispoziţie pentru duelul cu FCSB. Acesta a transmis că încearcă să găsească soluţii, după ce mai mulţi jucători de la Farul au plecat în acest sezon.

„Regele” a mai transmis că poate chiar să fie demis de la Farul, dacă nu va avea rezultate. Managerul campioanei a declarat că într-o zi va pleca de pe banca echipei, mărturisind că a fost nevoit să vândă jucători în acest sezon, pentru a reuşi să plătească salariile.

„Mie îmi lipsesc trei jucători de la mijloc: Băluță, Artean, Nedelcu. Anul trecut am câștigat campionatul cu ei și nimeni nu zice nimic. Credeți că dacă Hagi e pe bancă, gata, totul devine așa de ușor.

Reclamă
Reclamă 4

Da, găsim, vedem. Ușor nu e, dar asta e funcția pe care o am. Trebuie să găsesc soluții, că dacă nu conducerea o să mă dea afară. O să vină să și o să mă dea afară conducerea dacă nu fac bine. O să vină și ziua când o să plec.

Eu nu inventez nimic, trebuie să găsesc soluții, așa cum le cer și jucătorilor. Trebuie să găsim soluții, pentru că noi Farul suntem obligați să vindem. Lucrăm cu deficit. Eu trebuie să vând, pentru că trebuie să plătesc salariile. Eu mă debitez, eu sunt acționarul majoritar, iar Hagi nu e bogat. Eu mi-am băgat toți banii în academie, academie pe care i-o las lui Farul”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1. Antrenorul şi patronul Farului a susţinut că nu a fost offside la golul anulat al lui Louis Munteanu.

Reclamă

„Pot fi multe de spus, dar până la urmă suntem fericiţi pentru că am luat un punct. Am întâlnit un adversar care e ca şi calificat în play-off, nu are cum să piardă nici locul 2.

Erau mult mai încrezători decât noi. Prima repriză a fost slabă a noastră, previzibilă. Repriza a doua am revenit, am făcut o repriză bună, am luat un punct şi după aia ce s-a întâmplat a văzut toată lumea.

Toată lumea ţipă. Am văzut astăzi nişte lucruri. Să îi dai galben lui Louis când nu l-a atins, să nu mai joace etapa viitoare.

Să ai penalty, gol valabil! Cum să ajungi să tragi liniile când al meu e în afara careului şi Dawa e în careu? După aia să îmi anulezi golul.

Era clar cum am luat noi penalty-ul. A văzut toată lumea. În partea cealaltă nu s-a dat, nicio reluare cu Louis.

Dacă ăla e offside… E inacceptabil. Şi nu voia să dea nici penalty, când a fost clar”, a spus Gică Hagi pentru digisport.ro după FCSB – Farul 1-1.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

20:30

LIVE TEXTSpania – Germania 1-0. Dani Olmo a deschis scorul din pasa lui Lamine Yamal! Bară pentru nemţi

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și