Închide meniul

„Conducerea mă va da afară!” Gică Hagi „a luat foc” după egalul cu FCSB! „Regele” a şocat: „Va veni ziua în care voi pleca”

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 8:30

Reclamă
„Conducerea mă va da afară! Gică Hagi „a luat foc după egalul cu FCSB! „Regele a şocat: „Va veni ziua în care voi pleca

Farul Constanța - CFR Cluj LIVE TEXT

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Hepta

Gică Hagi a „luat foc” după egalul dintre FCSB şi Farul, scor 1-1. „Regele” a avut un discurs manifest şi a declarat că va veni ziua în care va pleca de pe banca formaţiei din Constanţa, mărturisind că oficialii campioanei îl vor da afară, dacă echipa nu va avea rezultatele dorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a egalat-o in extremis pe FCSB, pe Arena Naţională. După ce Baba Alhassan a deschis scorul în minutul 55, Ionuţ Larie a reuşit să egaleze din penalty, în prelungirile partidei.

Gică Hagi „a luat foc” după egalul cu FCSB

Gică Hagi s-a plâns de lotul pe care l-a avut la dispoziţie pentru duelul cu FCSB. Acesta a transmis că încearcă să găsească soluţii, după ce mai mulţi jucători de la Farul au plecat în acest sezon.

„Regele” a mai transmis că poate chiar să fie demis de la Farul, dacă nu va avea rezultate. Managerul campioanei a declarat că într-o zi va pleca de pe banca echipei, mărturisind că a fost nevoit să vândă jucători în acest sezon, pentru a reuşi să plătească salariile.

„Mie îmi lipsesc trei jucători de la mijloc: Băluță, Artean, Nedelcu. Anul trecut am câștigat campionatul cu ei și nimeni nu zice nimic. Credeți că dacă Hagi e pe bancă, gata, totul devine așa de ușor.

Reclamă
Reclamă 4

Da, găsim, vedem. Ușor nu e, dar asta e funcția pe care o am. Trebuie să găsesc soluții, că dacă nu conducerea o să mă dea afară. O să vină să și o să mă dea afară conducerea dacă nu fac bine. O să vină și ziua când o să plec.

Eu nu inventez nimic, trebuie să găsesc soluții, așa cum le cer și jucătorilor. Trebuie să găsim soluții, pentru că noi Farul suntem obligați să vindem. Lucrăm cu deficit. Eu trebuie să vând, pentru că trebuie să plătesc salariile. Eu mă debitez, eu sunt acționarul majoritar, iar Hagi nu e bogat. Eu mi-am băgat toți banii în academie, academie pe care i-o las lui Farul”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1. Antrenorul şi patronul Farului a susţinut că nu a fost offside la golul anulat al lui Louis Munteanu.

Reclamă

„Pot fi multe de spus, dar până la urmă suntem fericiţi pentru că am luat un punct. Am întâlnit un adversar care e ca şi calificat în play-off, nu are cum să piardă nici locul 2.

Erau mult mai încrezători decât noi. Prima repriză a fost slabă a noastră, previzibilă. Repriza a doua am revenit, am făcut o repriză bună, am luat un punct şi după aia ce s-a întâmplat a văzut toată lumea.

Toată lumea ţipă. Am văzut astăzi nişte lucruri. Să îi dai galben lui Louis când nu l-a atins, să nu mai joace etapa viitoare.

Să ai penalty, gol valabil! Cum să ajungi să tragi liniile când al meu e în afara careului şi Dawa e în careu? După aia să îmi anulezi golul.

Era clar cum am luat noi penalty-ul. A văzut toată lumea. În partea cealaltă nu s-a dat, nicio reluare cu Louis.

Dacă ăla e offside… E inacceptabil. Şi nu voia să dea nici penalty, când a fost clar”, a spus Gică Hagi pentru digisport.ro după FCSB – Farul 1-1.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:10

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!”

17:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Edi atacă cu Man, Drăguş şi Ianis Hagi. Echipele de start

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și