Închide meniul

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1: „E inacceptabil”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 februarie 2024, 22:38

Reclamă
Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1: „E inacceptabil

Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul - Dinamo 0-2

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Captură YouTube

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1. Antrenorul şi patronul Farului a susţinut că nu a fost offside la golul anulat al lui Louis Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Gică Hagi a susţinut că Horaţiu Feşnic nu a vrut să dicteze penalty-ul din prelungiri, pe care în cele din urmă l-a acordat.

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1: „E inacceptabil”

Pot fi multe de spus, dar până la urmă suntem fericiţi pentru că am luat un punct.

Am întâlnit un adversar care e ca şi calificat în play-off, nu are cum să piardă nici locul 2.

Erau mult mai încrezători decât noi. Prima repriză a fost slabă a noastră, previzibilă.

Reclamă

Repriza a doua am revenit, am făcut o repriză bună, am luat un punct şi după aia ce s-a întâmplat a văzut toată lumea.

Toată lumea ţipă. Am văzut astăzi nişte lucruri”

Toată lumea ţipă. Am văzut astăzi nişte lucruri. Să îi dai galben lui Louis când nu l-a atins, să nu mai joace etapa viitoare.

Să ai penalty, gol valabil! Cum să ajungi să tragi liniile când al meu e în afara careului şi Dawa e în careu?

Reclamă 4 / 0/3

După aia să îmi anulezi golul.

Era clar cum am luat noi penalty-ul. A văzut toată lumea. În partea cealaltă nu s-a dat, nicio reluare cu Louis.

„Sper să avem puterea să ne luptăm cu de toate şi cu toţi”

Fotbalul până la urmă aşa e.

Trebuie să o facem, totul e greu, sper să avem puterea să ne luptăm cu de toate şi cu toţi.

Am avut nişte realizări a doua repriză. Din minutul 55 am avut ocazii. Am jucat bine şi meritam să marcăm cel puţin două goluri.

Dacă ăla e offside… E inacceptabil. Şi nu voia să dea nici penalty, când a fost clar”, a spus Gică Hagi pentru digisport.ro după FCSB – Farul 1-1.

FCSB – Farul Constanța 1-1. Final nebun de ziua lui Gică Hagi! „Regele”, salvat de un penalty în prelungirile derby-ului

Meciul FCSB – Farul Constanța 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Derby-ul a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1.

Reclamă

În cadrul acestei partide, Cristi Ganea și-a trimis mingea în propria poartă, în minutul 55. Totuși, Gică Hagi a fost salvat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Larie, în monutul 90+5. După acest rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 51 de puncte. De cealaltă parte, Farul Constanța este pe 5, cu 37 de puncte.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Alhassan – Phelipe, Al. Băluţă, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Fl. Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, M. Laszlo, Pantea, Manolache, Radaslavescu, D. Popa

Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea – Vînă, Queiros, R. Deaconu – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Muşat, Kiki, Boli, Grameni, Gustavo Marins, Nedelcu, Grigoryan, N. Popescu, Al. Stoian, Dănuleasa, Andonache, Cojocaru

”Farul e un club de tradiţie, care are mulţi ani. Respectăm, suntem încă departe faţă de cluburile care au tradiţie foarte mare în a câştiga, a fi câştigători. E greu să câştigi imediat acest respect. Eu ştiu că întâlnim o echipă foarte bună şi vrem să fim noi, să putem să ne impunem.

(n.r. Cel mai frumos cadou ar fi o victorie?) Mie nu îmi plac cadourile. Puneţi întrebarea asta altcuiva, nu mie. Mie nu îmi plac cadourile, eu nu vreau cadouri, ştiu că totul în viaţă se obţine prin muncă. Vom merge, vom munci foarte bine şi o să facem. Restul… mie îmi place să muncesc şi să fac cât mai bine”, a spus Gică Hagi, înainte de meciul cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:51 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute Vezi toate știrile
Citește și