Închide meniul

Siyabonga Ngezana, făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB – Farul 1-1: „Nici Baresi nu făcea asta. Vrea să fie protagonist”

Dan Roșu Publicat: 7 februarie 2024, 8:13

Reclamă
Siyabonga Ngezana, făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB – Farul 1-1: „Nici Baresi nu făcea asta. Vrea să fie protagonist

Siyabonga Ngezana, făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB - Farul 1-1

Siyabonga Ngezana, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Siyabonga Ngezana a fost făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB – Farul 1-1. Oficialul liderului Ligii 1 l-a acuzat pe fundaşul roş-albaştrilor că a încercat să fie „protagonist”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoica susţine că dacă jucătorul de 26 de ani avea un comportament de fundaş adevărat, nu ar mai fi apărut discuţia legată de golul anulat al Farului, înscris de Louis Munteanu. Africanul a pasat direct la adversar şi a rămas apoi întins pe gazon.

Siyabonga Ngezana, făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB – Farul 1-1

„Nu mi-a plăcut şi vom avea o discuţie mai amplă… faptul că Ngezana care până acum a avut evoluţii remarcabile, acum a părut că încearcă să fie protagonist. Un fundaş central trebuie să fie foarte serios, foarte simplu în execuţii.

Nu să încerce… Baresi nu a făcut niciodată ce a făcut Siyabonga ieri. Golul care a stârnit toată discuţia asta se primea din cauza lui”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Mihai Stoica a rupt tăcerea în scandalul de arbitraj de la FCSB – Farul

Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a comentat deciziile luate, pe Arena Naţională, de brigada de arbitri condusă de Horaţiu Feşnic.

Reclamă

În minutul 58, echipa lui Gică Hagi a restabilit egalitatea, dar reuşita lui Louis Munteanu a fost anulată. Analiza fazei a durat peste şapte minute. Cu toate acestea, liniile au fost trase greşit. În prelungiri, „centralul” a acordat penalty după un duel în careu între Joyskim Dawa şi Mihai Popescu. Ionuţ Larie a marcat de la 11 metri.

„Poți accepta să ratezi la 1-0, poți accepta multe erori de arbitraj, dar când – în prelungiri – un arbitru VAR transformă un fault în atac în penalty e cam mult.

Feșnic a fost, oarecum, victima lui Chivulete, pe model Colțescu – Găman la Cluj. Am crezut că nu se va mai greși flagrant contra noastră dacă luăm avans mare. M-am înșelat„, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a ratat şansa de a se distanţa la 11 puncte de rivalele CFR Cluj şi Rapid. Pentru roş-albaştri urmează un nou duel pe teren propriu, cu Sepsi.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și