Închide meniul

Siyabonga Ngezana, făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB – Farul 1-1: „Nici Baresi nu făcea asta. Vrea să fie protagonist”

Dan Roșu Publicat: 7 februarie 2024, 8:13

Reclamă
Siyabonga Ngezana, făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB – Farul 1-1: „Nici Baresi nu făcea asta. Vrea să fie protagonist

Siyabonga Ngezana, făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB - Farul 1-1

Siyabonga Ngezana, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Siyabonga Ngezana a fost făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB – Farul 1-1. Oficialul liderului Ligii 1 l-a acuzat pe fundaşul roş-albaştrilor că a încercat să fie „protagonist”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoica susţine că dacă jucătorul de 26 de ani avea un comportament de fundaş adevărat, nu ar mai fi apărut discuţia legată de golul anulat al Farului, înscris de Louis Munteanu. Africanul a pasat direct la adversar şi a rămas apoi întins pe gazon.

Siyabonga Ngezana, făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB – Farul 1-1

„Nu mi-a plăcut şi vom avea o discuţie mai amplă… faptul că Ngezana care până acum a avut evoluţii remarcabile, acum a părut că încearcă să fie protagonist. Un fundaş central trebuie să fie foarte serios, foarte simplu în execuţii.

Nu să încerce… Baresi nu a făcut niciodată ce a făcut Siyabonga ieri. Golul care a stârnit toată discuţia asta se primea din cauza lui”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Mihai Stoica a rupt tăcerea în scandalul de arbitraj de la FCSB – Farul

Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a comentat deciziile luate, pe Arena Naţională, de brigada de arbitri condusă de Horaţiu Feşnic.

Reclamă

În minutul 58, echipa lui Gică Hagi a restabilit egalitatea, dar reuşita lui Louis Munteanu a fost anulată. Analiza fazei a durat peste şapte minute. Cu toate acestea, liniile au fost trase greşit. În prelungiri, „centralul” a acordat penalty după un duel în careu între Joyskim Dawa şi Mihai Popescu. Ionuţ Larie a marcat de la 11 metri.

„Poți accepta să ratezi la 1-0, poți accepta multe erori de arbitraj, dar când – în prelungiri – un arbitru VAR transformă un fault în atac în penalty e cam mult.

Feșnic a fost, oarecum, victima lui Chivulete, pe model Colțescu – Găman la Cluj. Am crezut că nu se va mai greși flagrant contra noastră dacă luăm avans mare. M-am înșelat„, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a ratat şansa de a se distanţa la 11 puncte de rivalele CFR Cluj şi Rapid. Pentru roş-albaştri urmează un nou duel pe teren propriu, cu Sepsi.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și