Închide meniul

Reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de şase ore la TAS. Avocatul româncei afirmă: „Sigur că sunt şanse!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2024, 22:27

Reclamă
Reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de şase ore la TAS. Avocatul româncei afirmă: „Sigur că sunt şanse!

Reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de şase ore la TAS

Simona Halep încearcă să îşi dovedească nevinovăţia la Lausanne / Profimediaimages

A apărut reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de şase ore la TAS. Românca încearcă să scape de suspendarea de patru ani primită de la ITIA, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. S-ar fi găsit nereguli şi în paşaportul ei biologic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Audierea va avea loc cu uşile închise, deoarece niciuna dintre dintre părţi nu a solicitat o audiere publică. După o lungă perioadă în care şi-a prezentat cazul, „Simo” a părăsit sediul Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de şase ore la TAS

Aşteptată de un număr însemnat de jurnalişti în faţa sediului TAS, Simona Halep a avut o reacţie scurtă. Românca nu are voie să ofere detalii în timpul procesului în care încearcă să îşi dovedească nevinovăţia.

Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”, a transmis fostul lider WTA, potrivit sport.ro.

În schimb, avocatul român cu care Simona Halep s-a dus la Lausanne a făcut anunţul aşteptat de fani.

Reclamă

Sigur că sunt șanse. Mereu am fost optimiști. E normal (n.r. că au durat 6 ore audierile), nu e nimic ieșit din comun” a afirmat Bogdan Stoica.

Audierile sunt programate de miercuri până vineri şi nu se ştie când va anunţat decizia forul de la Lausanne, putând fi o chestiune de zile sau de luni. La audierile de la TAS ar fi fost chemat şi fostul antrenor al Simonei, Patrick Mouratoglou.

TAS precizează că Halep nu va face nicio declaraţie pentru mass-media înainte de sfârşitul audierii.

Reclamă 4 / 0/3

În urma audierii, Comisia TAS va delibera şi va pregăti hotărârea arbitrală care va conţine decizia şi motivarea acesteia.

Simona Halep, atacată brutal de Pompiliu Popescu: „Dacă o achită, WADA să se desfiinţeze”

Pompiliu Popescu ia în calcul cel mult o reducere a suspendării la Lausanne. Cunoscutul doctor din România a arătat-o cu degetul pe fosta campioana de la Wimbledon şi Roland Garros şi nu îşi explică modul în care şi-a pregătit apărarea.

Să fie achitată nu cred, poate o avea şanse să îi fie redusă suspendarea iniţială de patru ani. Dar nu îi poate fi redusă cu mult, iar ea e deja în vârstă pentru sportul profesionist, deci oricum nu văd cum să mai revină pe teren. Noi am mai discutat şi ţi-am mai spus: păcat că îşi încheie cariera urât! Se întâmplă aşa ceva fiindcă a ales o cale greşită, a fost sfătuită prost.

Ea a ales să învinovăţească oameni, instituţii, laboratoare, a mers pe o cale pe care nu avea nicio şansă de succes. Mai bine ar fi recunoscut, “da, am greşit!”. Aşa, oamenii, suporterii ei, ar fi înţeles că era vorba, într-adevăr, despre o greşeală şi atât. Continuând să susţină că a fost vina altora şi că nu s-a dopat, Simona le dă motive celor care s-ar putea întreba “oare a făcut aşa ceva doar acum? Nu cumva a procedat la fel pe tot parcursul carierei şi toate performanţele ei au fost realizate cu ajutorul dopingului?”.

(Nu e dreptul ei să se considere o victimă? Mai sunt persoane care o văd astfel) Mi-ar fi ruşine! Mi-ar fi ruşine să susţin aşa ceva!„, a declarat Pompiliu Popescu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și