Închide meniul

Reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de şase ore la TAS. Avocatul româncei afirmă: „Sigur că sunt şanse!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2024, 22:27

Reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de şase ore la TAS. Avocatul româncei afirmă: „Sigur că sunt şanse!

Reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de şase ore la TAS

Simona Halep încearcă să îşi dovedească nevinovăţia la Lausanne / Profimediaimages

A apărut reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de şase ore la TAS. Românca încearcă să scape de suspendarea de patru ani primită de la ITIA, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. S-ar fi găsit nereguli şi în paşaportul ei biologic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Audierea va avea loc cu uşile închise, deoarece niciuna dintre dintre părţi nu a solicitat o audiere publică. După o lungă perioadă în care şi-a prezentat cazul, „Simo” a părăsit sediul Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Reacţia Simonei Halep, după ce a fost audiată mai bine de şase ore la TAS

Aşteptată de un număr însemnat de jurnalişti în faţa sediului TAS, Simona Halep a avut o reacţie scurtă. Românca nu are voie să ofere detalii în timpul procesului în care încearcă să îşi dovedească nevinovăţia.

Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”, a transmis fostul lider WTA, potrivit sport.ro.

În schimb, avocatul român cu care Simona Halep s-a dus la Lausanne a făcut anunţul aşteptat de fani.

Reclamă

Sigur că sunt șanse. Mereu am fost optimiști. E normal (n.r. că au durat 6 ore audierile), nu e nimic ieșit din comun” a afirmat Bogdan Stoica.

Audierile sunt programate de miercuri până vineri şi nu se ştie când va anunţat decizia forul de la Lausanne, putând fi o chestiune de zile sau de luni. La audierile de la TAS ar fi fost chemat şi fostul antrenor al Simonei, Patrick Mouratoglou.

TAS precizează că Halep nu va face nicio declaraţie pentru mass-media înainte de sfârşitul audierii.

Reclamă 4 / 0/3

În urma audierii, Comisia TAS va delibera şi va pregăti hotărârea arbitrală care va conţine decizia şi motivarea acesteia.

Simona Halep, atacată brutal de Pompiliu Popescu: „Dacă o achită, WADA să se desfiinţeze”

Pompiliu Popescu ia în calcul cel mult o reducere a suspendării la Lausanne. Cunoscutul doctor din România a arătat-o cu degetul pe fosta campioana de la Wimbledon şi Roland Garros şi nu îşi explică modul în care şi-a pregătit apărarea.

Să fie achitată nu cred, poate o avea şanse să îi fie redusă suspendarea iniţială de patru ani. Dar nu îi poate fi redusă cu mult, iar ea e deja în vârstă pentru sportul profesionist, deci oricum nu văd cum să mai revină pe teren. Noi am mai discutat şi ţi-am mai spus: păcat că îşi încheie cariera urât! Se întâmplă aşa ceva fiindcă a ales o cale greşită, a fost sfătuită prost.

Ea a ales să învinovăţească oameni, instituţii, laboratoare, a mers pe o cale pe care nu avea nicio şansă de succes. Mai bine ar fi recunoscut, “da, am greşit!”. Aşa, oamenii, suporterii ei, ar fi înţeles că era vorba, într-adevăr, despre o greşeală şi atât. Continuând să susţină că a fost vina altora şi că nu s-a dopat, Simona le dă motive celor care s-ar putea întreba “oare a făcut aşa ceva doar acum? Nu cumva a procedat la fel pe tot parcursul carierei şi toate performanţele ei au fost realizate cu ajutorul dopingului?”.

(Nu e dreptul ei să se considere o victimă? Mai sunt persoane care o văd astfel) Mi-ar fi ruşine! Mi-ar fi ruşine să susţin aşa ceva!„, a declarat Pompiliu Popescu pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și