Închide meniul

„M-am bătut cu Chipciu la vestiar pentru că ne iubim mult!” :) Dan Nistor, show total: „Am venit a doua repriză la meci!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 22:15

Reclamă
„M-am bătut cu Chipciu la vestiar pentru că ne iubim mult! :) Dan Nistor, show total: „Am venit a doua repriză la meci!

Dan Nistor a făcut show total la interviul de după Universitatea Craiova - Universitatea Cluj 2-2

Alex Chipciu şi Dan Nistor / Profimediaimages

Dan Nistor a făcut show total la interviul de după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2. Nistor a marcat golul prin care Universitatea Cluj a egalat şi a obţinut un punct în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor a avut un discurs savuros după meci şi a glumit că revenirea din a doua repriză se datorează unei „bătăi în vestiar” cu Chipciu.

Dan Nistor, show total după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2

S-a trăit foarte greu. N-am fost la meci în prima repriză, am venit abia în a doua repriză, s-a văzut acest lucru. Ne bucurăm că am scos acest egal, e un nou început pentru noi. În ultimele 3 săptămâni, ne-am antrenat doar pe sintetic, a fost foarte greu. La pauză, a fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu.

Ne iubim foarte mult și am vrut să ne batem. Asta a fost, ne-am bătut în vestiar, apoi am intrat pe teren și am obținut un rezultat bun. Obiectivul conducerii este clasarea pe locurile 7-9, dar ne gândim și la play-off. Au fost ani frumoși aici, n-am putut să fac atât de multe pentru acest club. Sper ca jucătorii de acum să facă mai multe și să câștige campionatul.

Au venit 4 prieteni de la Rucăr să mă vadă și am zis să le fac acest semn (n.r.- cu degetul la gură). Aștept să mai marcheze și alți jucători. Știu că pretențiile sunt mari. Dacă murim eu cu Alex, ce se întâmplă? Moare U Cluj? Antrenorul a avut dreptate (n.r.- că echipa nu stă într-un jucător). Au venit târziu mai mulți jucători și nu sunt pregătiți”, a spus Dan Nistor la digisport.ro.

Reclamă

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

raiovenii au marcat prin Houri ’10 şi Căpăţînă ’45, ambele goluri din penalty. Universitatea Cluj a marcat prin Gheorghe’46 şi Nistor ’64, ultimul gol din penalty.

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu (Ian ’66), Zajkov, Maldonado, Bancu – Al. Creţu, Mateiu (Kozulj ’86), Căpăţînă – Houri (Mekvabishvili ’66), Markovic (Koljic ’58), Baiaram (Danciu ’86). Antrenor: Ivaylo Petev.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Cluj: Gorcea – Piţian (Simion ’46), Masoero, Mitrea, Vătăjelu (Anselmo ’46) – Pănoiu (Chintes ’46), Bic – Roger (Gheorghe ’46), Nistor, Chipciu – D. Popa (Doukoure ’78). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Bancu ‘87/ Vătăjelu ’11, Pănoiu ’19, Anselmo ‘86

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Grigoriu, Radu Ghingulea – Andrei Antonie

Camera VAR: Rareş George Vidican, Alexandru Vodă

Observatori: Alexandru Deaconu, Imilian Şerbănică.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
Vezi toate știrile
Citește și