Închide meniul

Darren Cahill, mesaj de susţinere pentru Simona Halep, după ce românca a fost audiată trei zile la TAS în scandalul de dopaj

Alex Masgras Publicat: 10 februarie 2024, 9:51

Reclamă
Darren Cahill, mesaj de susţinere pentru Simona Halep, după ce românca a fost audiată trei zile la TAS în scandalul de dopaj

Darren Cahill, mesaj de susţinere pentru Simona Halep, după ce românca a fost audiată trei zile la TAS în scandalul de dopaj

Simona Halep şi Darren Cahill, în timpul unui antrenament / Profimedia

Darren Cahill a avut un mesaj de susţinere pentru Simona Halep, la finalul audierilor de la TAS. Românca de 32 de ani a fost prezentă în ultimele trei zile la Lausanne, acolo unde are loc procesul în cazul său de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australianul Darren Cahill, care a antrenat-o timp de şase ani pe Simona Halep, a fost alături de dubla câştigătoare de Grand Slam încă din momentul în care rezultatul testului anti-doping de la US Open 2022 a ieşit pozitiv.

Darren Cahill, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

De atunci, actualul antrenor al lui Jannik Sinner nu a ratat ocazia să îşi arate susţinerea pentru fosta jucătoare de fiecare dată când a fost cazul, acesta militând intens pentru nevinovăţia româncei.

La finalul audierilor de la TAS, Simona Halep a postat o fotografie alături de cele trei persoane care au ajutat-o să construiască apărarea la Lausanne: avocatul român Bogdan Stoica, avocatul american Howard Jacobs şi specialistul în farmacologie, toxicologie şi biologie, Jean-Claude Alvarez. Cahill a redistribuit postarea respectivă şi a transmis un mesaj:

„Sunt alături de Simo”, a scris Darren Cahill, pe contul său de Instagram.

Reclamă
Darren Cahill, mesaj de susţinere pentru Simona Halep
Darren Cahill, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

Cine sunt cei 3 oameni pe care se bazează viitorul Simonei Halep în tenis

După audierile-maraton, românca s-a fotografiat cu echipa juridică ce a reprezentat-o la Lausanne. Iată cine sunt cei 3 oameni pe care se bazează viitorul Simonei Halep în tenis. Fostul lider mondial le-a mulţumit acestora, într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram.

„Trei zile intense în care mi-am arătat nevinovăţia. Vreau să le mulţumesc în mod special lui Howard (n.r: Howard Jacobs), Claude (n.r: Claude Ramoni) şi Bogdan (n.r: Bogdan Stancu) pentru munca extraordinară pe care au depus-o”, a transmis Simona Halep pe Instagram.

Românca a publicat, totodată, o fotografie în care apărea alături de cei 3. Howard Jacobs este principalul avocat al Simonei Halep în apelul făcut de româncă la TAS. El este şi cel care l-a cooptat în staff pe Claude Ramoni, un jurist elveţian specializat în drept sportiv. Bogdan Stancu este avocatul român din staff-ul care o apără pe Halep în acest proces.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a dat declaraţii vineri, după ce s-au încheiat audierile de la TAS. Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier au dat şi ei joi declaraţii la Lausanne. Audierile au fost programate de miercuri până vineri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și