Închide meniul

Cine sunt cei 3 oameni pe care se bazează viitorul Simonei Halep în tenis. Mesajul special al româncei, după ce s-a pozat cu ei

Bogdan Stănescu Publicat: 9 februarie 2024, 23:57

Reclamă
Cine sunt cei 3 oameni pe care se bazează viitorul Simonei Halep în tenis. Mesajul special al româncei, după ce s-a pozat cu ei

Cine sunt cei 3 oameni pe care se bazează viitorul Simonei Halep în tenis

Simona Halep, la TAS / Profimedia Images

Astăzi s-au încheiat audierile de la TAS în cazul apelului făcut la Lausanne de Simona Halep. După audierile-maraton, românca s-a fotografiat cu echipa juridică ce a reprezentat-o la Lausanne. Iată cine sunt cei 3 oameni pe care se bazează viitorul Simonei Halep în tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul lider mondial le-a mulţumit acestora, într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram.

Cine sunt cei 3 oameni pe care se bazează viitorul Simonei Halep în tenis

Trei zile intense în care mi-am arătat nevinovăţia. Vreau să le mulţumesc în mod special lui Howard (n.r: Howard Jacobs), Claude (n.r: Claude Ramoni) şi Bogdan (n.r: Bogdan Stancu) pentru munca extraordinară pe care au depus-o”, a transmis Simona Halep pe Instagram.

Românca a publicat, totodată, o fotografie în care apărea alături de cei 3. Howard Jacobs este principalul avocat al Simonei Halep în apelul făcut de româncă la TAS. El este şi cel care l-a cooptat în staff pe Claude Ramoni, un jurist elveţian specializat în drept sportiv. Bogdan Stancu este avocatul român din staff-ul care o apără pe Halep în acest proces.

Simona Halep a dat declaraţii vineri, după ce s-au încheiat audierile de la TAS. Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier au dat şi ei joi declaraţii la Lausanne. Audierile au fost programate de miercuri până vineri.

Reclamă
Simona Halep, alături de echipa de experţi juridici care a reprezentat-o la TAS / Instagram Simona Halep
Simona Halep, alături de echipa de experţi juridici care a reprezentat-o la TAS / Instagram Simona Halep

„Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren”

Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a spus Simona Halep după audierile de la TAS, conform Antena 3 CNN.

Avocatul Simonei Halep, încrezător după audierile de la TAS: „Argumentele noastre au fost auzite”

Avocatul Simonei Halep e încrezător după audierile de la TAS. Howard Jacobs a evitat să anticipeze care crede că va fi verdictul final în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Jacobs a precizat că nimeni nu ştie când va fi dat verdictul de către TAS. În mod normal termenul este de 3 luni pentru o decizie luată de tribunalul de la Lausanne.

Nu am nimic de adăugat. Ați vorbit cu Simona. Am avut o audiere lungă și vom aștepta rezultatul. Nu putem spune nimic altceva. Argumentele noastre au fost auzite.

Va trebui să așteptăm decizia finală. Trebuie să aștept, nu pot să spun nimic altceva. Nu știu cât va trebui să așteptăm verdictul final”, a declarat avocatul Simonei Halep, Howard Jacobs, potrivit sport.ro.

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, filmaţi împreună la Lausanne

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou au fost filmaţi împreună la Lausanne! Fostul lider mondial a luat cina cu antrenorul francez în seara de miercuri, înainte ca Mouratoglou să fie audiat.

Joi, Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier şi-ar fi asumat întreaga vină pentru că românca a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Imagini cu Simona Halep şi Patrick Mouratoglou la cină după prima zi de audieri au fost publicate în exclusivitate de către antena3.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” Vezi toate știrile
Citește și