Închide meniul

Victor Angelescu a reacţionat după ce Gigi Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu: „Are un scop”

Publicat: 13 februarie 2024, 10:46

Reclamă
Victor Angelescu a reacţionat după ce Gigi Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu: „Are un scop

Victor Angelescu a reacţionat după ce Gigi Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu

Victor Angelescu şi Gigi Becali / colaj Hepta, Profimedia Images

Victor Angelescu a reacţionat după ce Gigi Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu. Acţionarul minoritar al Rapidului e de părere că finanţatorul „roş-albaştrilor” are un motiv pentru care a făcut acea declaraţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu e de părere că Becali a făcut acele declaraţii pentru că se teme să nu piardă din fani, având în vedere că atât FCSB, cât şi Rapid sunt echipe bucureştene.

Victor Angelescu a reacţionat după ce Gigi Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu: „Are un scop”

Gigi Becali are mereu un scop și ne exclude de foarte mult timp pentru că suntem din București și putem să-i luăm din fani. Simt că avem din ce în ce mai mulți fani. E un proiect într-un fel nou. Suntem foarte serioși și atragem destul de mult, dar sunt convins că FCSB va avea foarte mulți fani în continuare, la fel și Dinamo.

Nu-i convine să fie cineva foarte puternic din București și atunci îi convine să fie Craiova sau Clujul. Acesta este motivul. Ne-am obișnuit, nu văd o problemă. Fiecare are dreptul la o opinie.

Avem un lot foarte bun și obiective pe măsură, dar nu intru într-o comparație cu FCSB. Dacă era să câștige CFR, poate se discuta de o luptă între FCSB și CFR, dar mai este foarte mult timp.

Reclamă
Reclamă 4

Se vor bate și cei de la CFR la titlu. Suntem la doar trei puncte în fața lor, nu văd de ce n-ar fi contracandidați”, a declarat Victor Angelescu pentru Prosport Live.

Gigi Becali, replică acidă pentru Dan Şucu: „Le facem cu mâna de la distanţă!” De cine se teme în lupta la titlu

Gigi Becali i-a dat o replică acidă lui Dan Şucu. Patronul de la FCSB a reacţionat, după ce acţionarul de la Rapid a declarat că giuleştenii vin după FCSB, în goana spre titlu. Latifundiarul din Pipera a lansat o ironie devastatoare pentru rivalul de la formaţia de sub Grant.

FCSB s-a distanţat în fruntea clasamentului, după ce a învins-o la limită pe Sepsi, scor 1-0. „Roş-albaştrii” au un avans de nouă puncte faţă de ocupanta locului secund, Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu s-a putut abţine, după ce a auzit declaraţiile lui Dan Şucu. Acesta a transmis un mesaj ironic şi i-a invitat pe rivalii de la Rapid să vină după FCSB, deoarece „roş-albaştrii” le vor face cu mâna de la distanţă.

De asemenea, Gigi Becali a recunoscut că a ţinut cu Rapid în duelul cu CFR Cluj, deoarece se teme de clujeni în lupta la titlu din acest sezon. Acesta s-a declarat convins de faptul că Adrian Mutu va redresa situaţia echipei din Gruia.

Gigi Becali: „Nu o văd pe Rapid principala adversară la titlu”

„(N.r. Despre declaraţiile lui Dan Şucu) Să vină după noi. Să vină, dar vă facem cu mâna de la distanţă. Să vină!

Am văzut meciul Rapidului, dar nu o văd principala adversară la titlu. MM şi ceilalţi spun că o consideră mai puternică pe Rapid decât CFR, dar eu zic că e invers. Aşa simt, dar dacă joacă fundaş stânga Manea, nu mai e mai puternică CFR. Nu stau eu să le fac echipa, dar aşa cred.

Crezi că Mutu nu a văzut meciul de aseară? Crezi că Mutu nu a văzut vedetele când au intrat în teren. Mutu a văzut defectele echipei şi le va regla. Mutu vede fotbal, dar mai durează până se acomodează. El va regla echipa”, a declarat Gigi Becali, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
8:47

Meciul Mike Tyson – Jake Paul a fost amânat. Probleme pentru fostul mare campion

8:42

„L-am studiat!” Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Decizia luată alături de Gigi Becali

8:18

„Spectacol mare de tot!” Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

0:05

Borussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

23:18 31 mai

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și