Închide meniul

Victor Angelescu a reacţionat după ce Gigi Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu: „Are un scop”

Publicat: 13 februarie 2024, 10:46

Reclamă
Victor Angelescu a reacţionat după ce Gigi Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu: „Are un scop

Victor Angelescu a reacţionat după ce Gigi Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu

Victor Angelescu şi Gigi Becali / colaj Hepta, Profimedia Images

Victor Angelescu a reacţionat după ce Gigi Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu. Acţionarul minoritar al Rapidului e de părere că finanţatorul „roş-albaştrilor” are un motiv pentru care a făcut acea declaraţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu e de părere că Becali a făcut acele declaraţii pentru că se teme să nu piardă din fani, având în vedere că atât FCSB, cât şi Rapid sunt echipe bucureştene.

Victor Angelescu a reacţionat după ce Gigi Becali a scos-o pe Rapid din lupta pentru titlu: „Are un scop”

Gigi Becali are mereu un scop și ne exclude de foarte mult timp pentru că suntem din București și putem să-i luăm din fani. Simt că avem din ce în ce mai mulți fani. E un proiect într-un fel nou. Suntem foarte serioși și atragem destul de mult, dar sunt convins că FCSB va avea foarte mulți fani în continuare, la fel și Dinamo.

Nu-i convine să fie cineva foarte puternic din București și atunci îi convine să fie Craiova sau Clujul. Acesta este motivul. Ne-am obișnuit, nu văd o problemă. Fiecare are dreptul la o opinie.

Avem un lot foarte bun și obiective pe măsură, dar nu intru într-o comparație cu FCSB. Dacă era să câștige CFR, poate se discuta de o luptă între FCSB și CFR, dar mai este foarte mult timp.

Reclamă

Se vor bate și cei de la CFR la titlu. Suntem la doar trei puncte în fața lor, nu văd de ce n-ar fi contracandidați”, a declarat Victor Angelescu pentru Prosport Live.

Gigi Becali, replică acidă pentru Dan Şucu: „Le facem cu mâna de la distanţă!” De cine se teme în lupta la titlu

Gigi Becali i-a dat o replică acidă lui Dan Şucu. Patronul de la FCSB a reacţionat, după ce acţionarul de la Rapid a declarat că giuleştenii vin după FCSB, în goana spre titlu. Latifundiarul din Pipera a lansat o ironie devastatoare pentru rivalul de la formaţia de sub Grant.

FCSB s-a distanţat în fruntea clasamentului, după ce a învins-o la limită pe Sepsi, scor 1-0. „Roş-albaştrii” au un avans de nouă puncte faţă de ocupanta locului secund, Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu s-a putut abţine, după ce a auzit declaraţiile lui Dan Şucu. Acesta a transmis un mesaj ironic şi i-a invitat pe rivalii de la Rapid să vină după FCSB, deoarece „roş-albaştrii” le vor face cu mâna de la distanţă.

De asemenea, Gigi Becali a recunoscut că a ţinut cu Rapid în duelul cu CFR Cluj, deoarece se teme de clujeni în lupta la titlu din acest sezon. Acesta s-a declarat convins de faptul că Adrian Mutu va redresa situaţia echipei din Gruia.

Gigi Becali: „Nu o văd pe Rapid principala adversară la titlu”

„(N.r. Despre declaraţiile lui Dan Şucu) Să vină după noi. Să vină, dar vă facem cu mâna de la distanţă. Să vină!

Am văzut meciul Rapidului, dar nu o văd principala adversară la titlu. MM şi ceilalţi spun că o consideră mai puternică pe Rapid decât CFR, dar eu zic că e invers. Aşa simt, dar dacă joacă fundaş stânga Manea, nu mai e mai puternică CFR. Nu stau eu să le fac echipa, dar aşa cred.

Crezi că Mutu nu a văzut meciul de aseară? Crezi că Mutu nu a văzut vedetele când au intrat în teren. Mutu a văzut defectele echipei şi le va regla. Mutu vede fotbal, dar mai durează până se acomodează. El va regla echipa”, a declarat Gigi Becali, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și