Închide meniul

Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu: „Avea aceeaşi problemă!” De ce a fost impresionat de selecţioner: „Nimeni nu credea”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2024, 23:51

Reclamă
Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu: „Avea aceeaşi problemă! De ce a fost impresionat de selecţioner: „Nimeni nu credea

Marius Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu

Colaj Profimedia

Marius Şumudică a dezvăluit că fost sunat de Edi Iordănescu pentru a discuta despre jucătorii români de la Gaziantep, dar şi despre problemele medicale pe care le-au avut cei doi antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi Şumudică, selecţionerul României a avut gripă şi nu a putut să meargă la tragerea la sorţi a grupelor UEFA Nations League. Principalul subiect de discuţie a fost, însă, situaţia jucătorilor români de la Gaziantep.

Marius Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu

Florin Niță, Alexandru Maxim, Denis Drăguș şi Deian Sorescu sunt jucătorii antrenaţi de Şumudică în Turcia şi care pot fi chemaţi de selecţioner la echipa naţională. Interesul lui Edi Iordănescu pentru fiecare jucător care poate fi selecţionat l-a impresionat pe Şumudică.

„Am vorbit cu Edi ieri (n.r. – luni) la telefon și avea aceeași problemă ca mine, cu virusul. Este un antrenor care se interesează, care vorbește cu jucătorii, m-a sunat și pe mine. Îl apreciez. Nimeni nu credea că poate face rezultatele pe care le-a făcut„, a dezvăluit Marius Şumudică la digisport.ro.

Denis Drăguş, cuvinte uriaşe despre Şumudică: „Dacă-l întâlneam acum trei ani, eram în altă parte!”

Marius Şumudică este „secretul” lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis de la Gaziantep. Atacantul a dezvăluit ce relaţie are cu „Şumi”, antrenorul sub comanda căruia a „renăscut” în acest sezon. Internaţionalul român a declarat că dacă l-ar fi întâlnit pe Şumudică în urmă cu trei ani, ar fi putut să evolueze acum la o echipă mult mai bună din Europa.

Reclamă

„E cel mai bun sezon din carieră și e abia trecut de jumătate. Ca cifre, e deja cel mai bun. Secretul este Șumi, care mi-a dat o încredere enormă, exact ce aveam nevoie în acest moment al carierei mele. Vorbeam cu el și îi spuneam că, dacă îl întâlneam acum trei ani, acum poate eram în altă parte. Mă bucur oricum, că niciodată nu este prea târziu. Mă bucur că l-am întâlnit și că lucrez cu el.

Are ceva ce nu poate fi învățat, ceva ce nu poate fi antrenat în școli sau la Licențe Pro. E ceva ce este doar al lui. Știe cum să discute cu jucătorul, pe ce ‘butoane’ să apese. Mă simt extraordinar și un mare merit îl are el. Am mai avut momente bune, dar niciodată nu am avut continuitate și atâta încredere din partea antrenorului.

Cred că este doar meritul lui Șumi. Campionatele Belgiei și Turciei sunt similare ca ritm, ca intensitate, ca valoare a jucătorilor. Am avut momente bune și în alte campionate, însă apoi am ieșit din echipă. Acum am primit încredere în continuare. Șumudică știe cum să vorbească, este un om senzațional”, a declarat Denis Drăguş pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 15:15 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și