Închide meniul

Marius Şumudică, „secretul” lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis: „Dacă-l întâlneam acum trei ani, eram în altă parte!”

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 18:24

Reclamă
Marius Şumudică, „secretul lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis: „Dacă-l întâlneam acum trei ani, eram în altă parte!

Marius Şumudică, "secretul" lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis

Denis Drăguş şi Marius Şumudică/ Twitter

Marius Şumudică este „secretul” lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis de la Gaziantep. Atacantul a dezvăluit ce relaţie are cu „Şumi”, antrenorul sub comanda căruia a „renăscut” în acest sezon. Internaţionalul român a declarat că dacă l-ar fi întâlnit pe Şumudică în urmă cu trei ani, ar fi putut să evolueze acum la o echipă mult mai bună din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a fost împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege, la începutul sezonului. Atacantul traversează o formă de vis şi a marcat 11 goluri, în cele 23 de meciuri disputate, în toate competiţiile.

Marius Şumudică, „secretul” lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis

Denis Drăguş a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Şumudică, mărturisind că antrenorul i-a oferit încredere totală la Gaziantep, fiind primul sezon din cariera sa în care a putut avea constanţă în joc.

Internaţionalul român a oferit detalii despre modul de lucru al lui „Şumi”, dezvăluind că acesta are calităţile lui aparte, care nu se pot învăţa la şcolile de antrenori. Drăguş a mărturisit că Şumudică ştie cum să vorbească cu jucătorii săi, acest fapt contând enorm pentru încrederea fotbaliştilor.

„E cel mai bun sezon din carieră și e abia trecut de jumătate. Ca cifre, e deja cel mai bun. Secretul este Șumi, care mi-a dat o încredere enormă, exact ce aveam nevoie în acest moment al carierei mele. Vorbeam cu el și îi spuneam că, dacă îl întâlneam acum trei ani, acum poate eram în altă parte. Mă bucur oricum, că niciodată nu este prea târziu. Mă bucur că l-am întâlnit și că lucrez cu el.

Reclamă

Are ceva ce nu poate fi învățat, ceva ce nu poate fi antrenat în școli sau la Licențe Pro. E ceva ce este doar al lui. Știe cum să discute cu jucătorul, pe ce ‘butoane’ să apese. Mă simt extraordinar și un mare merit îl are el. Am mai avut momente bune, dar niciodată nu am avut continuitate și atâta încredere din partea antrenorului.

Cred că este doar meritul lui Șumi. Campionatele Belgiei și Turciei sunt similare ca ritm, ca intensitate, ca valoare a jucătorilor. Am avut momente bune și în alte campionate, însă apoi am ieșit din echipă. Acum am primit încredere în continuare. Șumudică știe cum să vorbească, este un om senzațional”, a declarat Denis Drăguş, conform digisport.ro.

Marius Şumudică i-a cucerit pe turci, după ultimul meci la Gaziantep

Marius Şumudică i-a cucerit pe turci, după ultimul meci la Gaziantep. Formaţia antrenorului român a învins-o cu scorul de 3-1 pe Istanbulspor, în ultima etapă, şi a pus astfel capăt unei serii de şapte meciuri consecutive fără victorie în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Drăguş, cu o „dublă”, şi Deian Sorescu i-au adus toate cele trei puncte lui Marius Şumudică, în partida din etapa a 25-a din Superliga Turciei.

După victoria cu Istanbulspor, fanii lui Gaziantep au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Şumudică. Graţie celor trei puncte acumulate, formaţia antrenorului român a ieşit, pentru moment, din „zona roşie” a clasamentului din Turcia.

„Șumudică a câștigat în sfârșit trei puncte”, ”E necesar să continuăm cu Șumudică până la finalul acestui an. E un om ambițios. Nu va retrograda” şi ”Dacă Gaziantep rămâne în prima ligă, Șumudică va fi actorul principal”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii lui Gaziantep, pe Twitter, conform sport.ro, după victoria din ultima rundă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” Vezi toate știrile
Citește și