Închide meniul

Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu: „Avea aceeaşi problemă!” De ce a fost impresionat de selecţioner: „Nimeni nu credea”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2024, 23:51

Reclamă
Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu: „Avea aceeaşi problemă! De ce a fost impresionat de selecţioner: „Nimeni nu credea

Marius Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu

Colaj Profimedia

Marius Şumudică a dezvăluit că fost sunat de Edi Iordănescu pentru a discuta despre jucătorii români de la Gaziantep, dar şi despre problemele medicale pe care le-au avut cei doi antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi Şumudică, selecţionerul României a avut gripă şi nu a putut să meargă la tragerea la sorţi a grupelor UEFA Nations League. Principalul subiect de discuţie a fost, însă, situaţia jucătorilor români de la Gaziantep.

Marius Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu

Florin Niță, Alexandru Maxim, Denis Drăguș şi Deian Sorescu sunt jucătorii antrenaţi de Şumudică în Turcia şi care pot fi chemaţi de selecţioner la echipa naţională. Interesul lui Edi Iordănescu pentru fiecare jucător care poate fi selecţionat l-a impresionat pe Şumudică.

„Am vorbit cu Edi ieri (n.r. – luni) la telefon și avea aceeași problemă ca mine, cu virusul. Este un antrenor care se interesează, care vorbește cu jucătorii, m-a sunat și pe mine. Îl apreciez. Nimeni nu credea că poate face rezultatele pe care le-a făcut„, a dezvăluit Marius Şumudică la digisport.ro.

Denis Drăguş, cuvinte uriaşe despre Şumudică: „Dacă-l întâlneam acum trei ani, eram în altă parte!”

Marius Şumudică este „secretul” lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis de la Gaziantep. Atacantul a dezvăluit ce relaţie are cu „Şumi”, antrenorul sub comanda căruia a „renăscut” în acest sezon. Internaţionalul român a declarat că dacă l-ar fi întâlnit pe Şumudică în urmă cu trei ani, ar fi putut să evolueze acum la o echipă mult mai bună din Europa.

Reclamă
Reclamă 4

„E cel mai bun sezon din carieră și e abia trecut de jumătate. Ca cifre, e deja cel mai bun. Secretul este Șumi, care mi-a dat o încredere enormă, exact ce aveam nevoie în acest moment al carierei mele. Vorbeam cu el și îi spuneam că, dacă îl întâlneam acum trei ani, acum poate eram în altă parte. Mă bucur oricum, că niciodată nu este prea târziu. Mă bucur că l-am întâlnit și că lucrez cu el.

Are ceva ce nu poate fi învățat, ceva ce nu poate fi antrenat în școli sau la Licențe Pro. E ceva ce este doar al lui. Știe cum să discute cu jucătorul, pe ce ‘butoane’ să apese. Mă simt extraordinar și un mare merit îl are el. Am mai avut momente bune, dar niciodată nu am avut continuitate și atâta încredere din partea antrenorului.

Cred că este doar meritul lui Șumi. Campionatele Belgiei și Turciei sunt similare ca ritm, ca intensitate, ca valoare a jucătorilor. Am avut momente bune și în alte campionate, însă apoi am ieșit din echipă. Acum am primit încredere în continuare. Șumudică știe cum să vorbească, este un om senzațional”, a declarat Denis Drăguş pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și