Închide meniul

Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu: „Avea aceeaşi problemă!” De ce a fost impresionat de selecţioner: „Nimeni nu credea”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2024, 23:51

Reclamă
Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu: „Avea aceeaşi problemă! De ce a fost impresionat de selecţioner: „Nimeni nu credea

Marius Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu

Colaj Profimedia

Marius Şumudică a dezvăluit că fost sunat de Edi Iordănescu pentru a discuta despre jucătorii români de la Gaziantep, dar şi despre problemele medicale pe care le-au avut cei doi antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi Şumudică, selecţionerul României a avut gripă şi nu a putut să meargă la tragerea la sorţi a grupelor UEFA Nations League. Principalul subiect de discuţie a fost, însă, situaţia jucătorilor români de la Gaziantep.

Marius Şumudică a fost sunat de Edi Iordănescu

Florin Niță, Alexandru Maxim, Denis Drăguș şi Deian Sorescu sunt jucătorii antrenaţi de Şumudică în Turcia şi care pot fi chemaţi de selecţioner la echipa naţională. Interesul lui Edi Iordănescu pentru fiecare jucător care poate fi selecţionat l-a impresionat pe Şumudică.

„Am vorbit cu Edi ieri (n.r. – luni) la telefon și avea aceeași problemă ca mine, cu virusul. Este un antrenor care se interesează, care vorbește cu jucătorii, m-a sunat și pe mine. Îl apreciez. Nimeni nu credea că poate face rezultatele pe care le-a făcut„, a dezvăluit Marius Şumudică la digisport.ro.

Denis Drăguş, cuvinte uriaşe despre Şumudică: „Dacă-l întâlneam acum trei ani, eram în altă parte!”

Marius Şumudică este „secretul” lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis de la Gaziantep. Atacantul a dezvăluit ce relaţie are cu „Şumi”, antrenorul sub comanda căruia a „renăscut” în acest sezon. Internaţionalul român a declarat că dacă l-ar fi întâlnit pe Şumudică în urmă cu trei ani, ar fi putut să evolueze acum la o echipă mult mai bună din Europa.

Reclamă

„E cel mai bun sezon din carieră și e abia trecut de jumătate. Ca cifre, e deja cel mai bun. Secretul este Șumi, care mi-a dat o încredere enormă, exact ce aveam nevoie în acest moment al carierei mele. Vorbeam cu el și îi spuneam că, dacă îl întâlneam acum trei ani, acum poate eram în altă parte. Mă bucur oricum, că niciodată nu este prea târziu. Mă bucur că l-am întâlnit și că lucrez cu el.

Are ceva ce nu poate fi învățat, ceva ce nu poate fi antrenat în școli sau la Licențe Pro. E ceva ce este doar al lui. Știe cum să discute cu jucătorul, pe ce ‘butoane’ să apese. Mă simt extraordinar și un mare merit îl are el. Am mai avut momente bune, dar niciodată nu am avut continuitate și atâta încredere din partea antrenorului.

Cred că este doar meritul lui Șumi. Campionatele Belgiei și Turciei sunt similare ca ritm, ca intensitate, ca valoare a jucătorilor. Am avut momente bune și în alte campionate, însă apoi am ieșit din echipă. Acum am primit încredere în continuare. Șumudică știe cum să vorbească, este un om senzațional”, a declarat Denis Drăguş pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și