Închide meniul

Dorinel Munteanu, gest grosolan după ce a fost eliminat în Dinamo – Oţelul! Ce a făcut în parcare, după meci

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 8:45

Reclamă
Dorinel Munteanu, gest grosolan după ce a fost eliminat în Dinamo – Oţelul! Ce a făcut în parcare, după meci

Dorinel Munteanu, gest grosolan după ce a fost eliminat în Dinamo - Oţelul

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Hepta

Dorinel Munteanu a făcut un gest grosolan, imediat după ce a fost eliminat în partida dintre Dinamo şi Oţelul. Antrenorul a plecat singur de la arena „Arcul de Triumf”, iar în parcarea stadionului, s-a înjurat cu mai multe persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a fost un car de nervi în duelul dintre Dinamo şi Oţelul, duel câştigat de „câini” cu scorul de 3-1. Antrenorul a fost eliminat în minutul 73, după ce a făcut un gest lipsit de fair-play la adresa arbitrului.

Dorinel Munteanu, gest grosolan după ce a fost eliminat în Dinamo – Oţelul

Conform gsp.ro, Dorinel Munteanu a părăsit singur arena „Arcul de Triumf”, iar în parcarea stadionului, antrenorul a făcut scandal şi s-a înjurat cu mai multe persoane.

Pe teren, după ce a văzut al doilea cartonaş galben, antrenorul celor de la Oţelul şi-a bătut joc de arbitru. „Neamţul” i-a întins palma „tuşierului”, pentru a-l saluta, însă când acesta a vrut să-i răspundă salutului, tehnicianul şi-a retras mâna, plecând imediat către vestiare.

Dorinel Munteanu nu s-a prezentat nici la interviul de la finalul partidei. În locul său a oferit declaraţii preparatorul fizic, care a transmis că fostul internaţional s-a simţit foarte rău în ultimele zile, lipsind şi de la unele antrenamente ale echipei.

Reclamă

„Din păcate, Mister e foarte bolnav de două zile, nici n-a putut să vorbească după meci, a plecat imediat, se simțea foarte rău. S-a simțit lipsa lui și la antrenamente”, a transmis Laurenţiu Iorga, preparatorul fizic de la Oţelul.

Dorinel Munteanu a fost eliminat pentru prima dată în acest sezon de Liga 1. Antrenorul celor de la Oţelul nu va sta pe bancă în duelul din etapa următoare, cu Farul.

Florin Prunea şi Ilie Dumitrescu, verdict după ce au văzut imaginile cu Dorinel Munteanu

Florin Prunea şi Ilie Dumitrescu au venit cu un verdict, după ce au văzut imaginile cu Dorinel Munteanu, din timpul meciului Dinamo – Oţelul, scor 3-1, şi a tras concluzia. Fostul portar al naţionalei României şi al lui Dinamo se aşteaptă la sancţiuni drastice.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinel Munteanu şi-a ieşit din minţi în minutul 74 şi a făcut un gest golănesc. L-a jignit pe asistenul Andrei Gabriel Constantinescu. Acesta l-a avertizat pe „centralul” Moroiţă, care l-a eliminat pe antrenorul gălăţenilor.

„Nu e înjurătură, e altceva. L-a făcut într-un fel. Nu se poate spune la TV. N-a înjurat. Dar dacă scapă cu 2 etape, să facă petrecere„, a declarat Florin Prunea la digisport.ro.

Şi Ilie Dumitrescu a reacţionat imediat. Acesta e convins că Dorinel Munteanu merita să vadă cartonaşul roşu.

„Nu a folosit cuvinte inferioare. Da, i-a spus ceva acolo… ideea este că a fost eliminat pe drept, i-a dat roşu corect„, a fost concluzia trasă de Ilie Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți Vezi toate știrile
Citește și