Închide meniul
VIDEO

Moreirense – Sporting Lisabona 0-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. „Leii” au egalat Benfica în fruntea clasamentului

Alex Ioniță Publicat: 19 februarie 2024, 22:10 / Actualizat: 20 februarie 2024, 0:12

Reclamă
Moreirense – Sporting Lisabona 0-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. „Leii au egalat Benfica în fruntea clasamentului

Moreirense - Sporting LIVE VIDEO

Jucătorii de la Sporting Lisabona / Profimedia

Moreirense – Sporting Lisabona 0-2 a fost live video în AntenaPLAY. Sporting a câştigat cu 2-0 în deplasarea complicată de la Moreirense şi a egalat Benfica în fruntea clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De precizat că Sporting Lisabona are şi un meci mai puţin disputat. Ca şi Benfica, Sporting a acumulat 55 de puncte.

VIDEO Moreirense – Sporting 0-2

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Sporting Lisabona s-a impus cu 2-0 şi continuă lupta nebună la titlu cu Benfica şi Porto.

Min. 23: Moreirense – Sporting 0-2. Goncalves a majorat scorul la capătul un atac superb.

Min. 3: Moreirense – Sporting 0-1. Morita a împins mingea în poartă din 2 metri. 

Reclamă

Min. 1: A început meciul dintre Moreirense şi Sporting.

Echipele probabile pentru duelul dintre Moreirense și Sporting Lisabona:

Moreirense: Kewin; Pinto, Maracas, Marcelo, Frimpong; Ofori, Franco; Antonisse, Alanzinho, Madson; Asue

Reclamă 4 / 0/3

Sporting: Adan; Quaresma, Reis, Inacio; Esgaio, Hjulmand, Pote, Santos; Braganca, Edwards; Gyokeres

Moreirense primește vizita celor de la Sporting după ce, în etapa precedentă din Liga Portugal, s-a impus în fața celor de la Chaves, cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, alb-verzii au jucat ultimul duel în Europa League, acolo unde s-au impus în fața celor de la Young Boys, cu scorul de 3-1.

Ultima întâlnire dintre cele două cluburi a avut loc în luna septembrie a anului trecut. La momentul respectiv, Sporting Lisabona se impunea, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal

La partida dintre Chaves și Boavista, Hernandez a marcat un gol fabulos, din „foarfecă” și a stabilit scorul final. A fost o partidă spectaculoasă în campionatul lusitan.

Meicul amintit anterior s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea ultimei clasate, Chaves. Boavista, ocupanta locului 10, era marea favorită, însă gazdele au făcut un meci excelent și au făcut un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

După o primă repriză strânsă, care s-a terminat cu scorul de 1-1, Chaves a început a doua parte cu gândul la victorie. Totuși, speranțele gazdelor aveau să fie diminuate după ce, în minutul 59, Carraca a văzut cartonașul roșu.

Totuși, surpriza avea să vină în minutul 71. La momentul respectiv, Correia a reluat o centrare, iar balonul a fost trimis într-o poziție excelentă, în interiorul careului. Hernandez a trimis rapid mingea, din „foarfecă”, în poarta oaspeților și a stabilit scorul final.

Reclamă

După acest rezultat, Chaves a urcat pe penultimul loc în Liga Portugal, cu 17 puncte, noua ultimă clasată fiind Vizela, care are cu un meci mai puțin jucat. De cealaltă parte, Boavista se află pe locul al 10-lea, cu 24 de puncte după 22 de partide.

Pentru Chaves urmează duelul cu Estrela, care se va juca pe data de 24 februarie, de la ora 20:00. De cealaltă parte, în următoarea etapă, Boavista se va duela cu Braga, pe 26 februarie, de la ora 22:15.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Victorie după un meci cu 14 goluri pentru FCU Craiova 2 18:49 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh 18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid 17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă Vezi toate știrile
Citește și