Închide meniul
VIDEO

Benfica – Vizela 6-1 şi Braga – Farense 2-1 au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 23:55

Reclamă
Benfica – Vizela 6-1 şi Braga – Farense 2-1 au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

Benfica - Vizela LIVE VIDEO

Jucătorii lui Benfica / Profimedia

Meciul Benfica – Vizela, scor 6-1, a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. A fost show total pe Da Luz. Gazdele au dat recital şi au înscris din toate poziţiile! Bemfoca este lider în Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana din Liga Portugal s-a distrat cu „lanterna roșie” şi s-a distanţat la trei puncte de Sportin. Braga s-a chinuit pentru o victorie acasă cu Farense. A înscris golul victoriei în minutul 85. Etapa se încheie luni, de la ora 22:15, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Sporting Lisabona are deplasare pe terenul celor de la Moreirense.

Braga – Farense 2-1

Min. 90+6: Braga – Farense 2-1. Final de meci!

Min. 85: Braga – Farense 2-1. GOOOLLL! Cher Ndour a dat lovitura de graţie, după o fază de atac prelungită a gazdelor. Coechipierii săi rataseră din toate poziţiile!

Min. 74: Braga – Farense 1-1. Belloumi a restabilit egalitatea! Servit ideal, nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Reclamă

Min. 62: Braga – Farense 1-0. Banza a înscris din centrarea lui Fernandes.

Min. 41: Braga a ratat un penalty! Joao Moutinho nu a reuşit să îl învingă, de la 11 metri, pe Velho.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Benfica – Vizela 6-1

Min. 90: Benfica – Vizela 6-1. Final de meci!

Min. 88: Benfica – Vizela 6-1. Marcos Leonardo a mărit proporţiile scorului! „Set” pentru Benfica!

Min. 48: Benfica – Vizela 5-1! Essende a înscris, la scurt timp după reluare partidei, golul de onoare al oaspeţilor.

Min. 45+4: Benfica – Vizela 5-0! A punctat şi Rafa Silva, la trei minute după ce îşi trecuse în cont şi un assist.

Min. 45+1: Benfica – Vizela 4-0! Un nou gol pentru gazde. David Neres a reuşit „dubla”, după o fază spectaculoasă.

Min. 30: Benfica – Vizela 3-0! A marcat şi Gouveia, cu o execuţie impresionantă.

Min. 25: Benfica – Vizela 2-0! David Neres şi-a trecut în cont şi un assist, pentru Otamendi.

Reclamă

Min. 16: Benfica – Vizela 1-0! David Neres a avut nevoie de un sfert de oră pentru a deschide scorul.

Min 1: A început Benfica – Vizela!

Echipele de start la Benfica – Vizela:

Benfica: Trubin – Bah, Araujo, Otamendi, Morato – Neves, Joao Mario – Neres, Rafa Silva, Gouveia – Tengstedt

Vizela: Ruberto – Goncalves, Anderson, Lebedenko – Costa Silva, Nascimento, Bruno Costa, Pereira – Awudu, Essende, Quina

Casa Pia – Arouca 1-0

Min. 90: Casa Pia – Arouca 1-0. Final de meci!

Min. 74: Casa Pia – Arouca 1-0. Clayton a deschis scorul, după o cursă fabuloasă în flancul stâng a lui Pablo Roberto!

Min. 1: A început primul meci al zilei, Casa Pia – Arouca

Înainte Benfica – Vizela, campioana en-titre din Liga Portugal se află pe locul 1 în calasament, cu 52 de puncte. De cealaltă parte, Vizela este pe ultimul loc în campionat, cu 16 puncte după cele 21 de meciuri jucate.

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc la începutul lunii februarie și a contat pentru Cupa Portugaliei. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal

Golul care a produs surpriza în Liga Portugal. La partida dintre Chaves și Boavista, Hernandez a marcat un gol fabulos, din „foarfecă” și a stabilit scorul final. A fost o partidă spectaculoasă în campionatul lusitan.

Meicul amintit anterior s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea ultimei clasate, Chaves. Boavista, ocupanta locului 10, era marea favorită, însă gazdele au făcut un meci excelent și au făcut un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

După o primă repriză strânsă, care s-a terminat cu scorul de 1-1, Chaves a început a doua parte cu gândul la victorie. Totuși, speranțele gazdelor aveau să fie diminuate după ce, în minutul 59, Carraca a văzut cartonașul roșu.

Totuși, surpriza avea să vină în minutul 71. La momentul respectiv, Correia a reluat o centrare, iar balonul a fost trimis într-o poziție excelentă, în interiorul careului. Hernandez a trimis rapid mingea, din „foarfecă”, în poarta oaspeților și a stabilit scorul final.

După acest rezultat, Chaves a urcat pe penultimul loc în Liga Portugal, cu 17 puncte, noua ultimă clasată fiind Vizela, care are cu un meci mai puțin jucat. De cealaltă parte, Boavista se află pe locul al 10-lea, cu 24 de puncte după 22 de partide.

Pentru Chaves urmează duelul cu Estrela, care se va juca pe data de 24 februarie, de la ora 20:00. De cealaltă parte, în următoarea etapă, Boavista se va duela cu Braga, pe 26 februarie, de la ora 22:15.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și