Închide meniul

Nana Antwi a debutat la FCSB! Fundaşul ghanez l-a înlocuit pe Vali Creţu la pauza meciului cu U Cluj

Alex Masgras Publicat: 19 februarie 2024, 21:55

Reclamă
Nana Antwi a debutat la FCSB! Fundaşul ghanez l-a înlocuit pe Vali Creţu la pauza meciului cu U Cluj

Nana Antwi a debutat la FCSB

Nana Antwi, la debutul în tricoul lui FCSB / Captură Digi Sport

Nana Antwi a debutat la FCSB! Fundaşul dreapta ghanez, transferat în această iarnă de formaţia roş-albastră de la FC Urartu, a fost introdus de Elias Charalambous la pauza meciului cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este primul meci al lui Nana Antwi în tricoul roş-albaştrilor. Fundaşul de 23 de ani a fost cumpărat de FCSB în această iarnă pentru 100.000 de euro, în condiţiile în care se afla în ultimele 6 luni de contract la formaţia din Armenia.

Nana Antwi a debutat la FCSB!

Nana Antwi l-a înlocuit pe Vali Creţu la pauza meciului cu U Cluj. După primele 45 de minute, scorul de pe Cluj Arena era 0-0. Încă din minutul 28, Creţu a primit cartonaş galben, iar staff-ul roş-albaştrilor a decis să nu rişte şi să îl schimbe înaintea reprizei secunde.

În condiţiile în care Alexandru Pantea, celălalt fundaş dreapta al roş-albaştrilor, tocmai a suferit o accidentare gravă, care îl va ţine departe de teren aproximativ 6 luni, Nana Antwi a fost preferat în locul lui Creţu.

Adus pentru suma de 100.000 de euro la FCSB, Nana Antwi a mai fost legitimat la: Young Wise, Lori Vandazor, LOSC Lille și FC Urartu. În momentul de față este cotat la suma de 275.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Mihai Stoica a rămas mască atunci când l-a întâlnit pe Nana Antwi, adus în iarnă la FCSB

Managerul general de la FCSB a dezvăluit faptul că Nana Antwi a impresionat prin faptul că are un nivel scăzut de țesut adipos. Mihai Stoica a mai spus că este primul fotbalist pe care îl înâlnește, în întreaga carieră, care să aibă astfel de rezultate la teste.

„Recordul pentru țesutul adipos a fost Tănase, undeva la 3%. Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să-l prindă, n-are nicio șansă că n-are de ce să-l apuce. N-am întâlnit așa ceva. Cred că are 0,001.

O să-l rog pe medicul nostru să-l pună pe device. Numai fibră și tendoane, cum ziceam noi pe vremuri. A fost foarte greu la Medicina Sportivă să i se ia sânge. La cei cu țesut adipos li se văd mai ușor venele”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și