Închide meniul

Nana Antwi a debutat la FCSB! Fundaşul ghanez l-a înlocuit pe Vali Creţu la pauza meciului cu U Cluj

Alex Masgras Publicat: 19 februarie 2024, 21:55

Reclamă
Nana Antwi a debutat la FCSB! Fundaşul ghanez l-a înlocuit pe Vali Creţu la pauza meciului cu U Cluj

Nana Antwi a debutat la FCSB

Nana Antwi, la debutul în tricoul lui FCSB / Captură Digi Sport

Nana Antwi a debutat la FCSB! Fundaşul dreapta ghanez, transferat în această iarnă de formaţia roş-albastră de la FC Urartu, a fost introdus de Elias Charalambous la pauza meciului cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este primul meci al lui Nana Antwi în tricoul roş-albaştrilor. Fundaşul de 23 de ani a fost cumpărat de FCSB în această iarnă pentru 100.000 de euro, în condiţiile în care se afla în ultimele 6 luni de contract la formaţia din Armenia.

Nana Antwi a debutat la FCSB!

Nana Antwi l-a înlocuit pe Vali Creţu la pauza meciului cu U Cluj. După primele 45 de minute, scorul de pe Cluj Arena era 0-0. Încă din minutul 28, Creţu a primit cartonaş galben, iar staff-ul roş-albaştrilor a decis să nu rişte şi să îl schimbe înaintea reprizei secunde.

În condiţiile în care Alexandru Pantea, celălalt fundaş dreapta al roş-albaştrilor, tocmai a suferit o accidentare gravă, care îl va ţine departe de teren aproximativ 6 luni, Nana Antwi a fost preferat în locul lui Creţu.

Adus pentru suma de 100.000 de euro la FCSB, Nana Antwi a mai fost legitimat la: Young Wise, Lori Vandazor, LOSC Lille și FC Urartu. În momentul de față este cotat la suma de 275.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Mihai Stoica a rămas mască atunci când l-a întâlnit pe Nana Antwi, adus în iarnă la FCSB

Managerul general de la FCSB a dezvăluit faptul că Nana Antwi a impresionat prin faptul că are un nivel scăzut de țesut adipos. Mihai Stoica a mai spus că este primul fotbalist pe care îl înâlnește, în întreaga carieră, care să aibă astfel de rezultate la teste.

„Recordul pentru țesutul adipos a fost Tănase, undeva la 3%. Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să-l prindă, n-are nicio șansă că n-are de ce să-l apuce. N-am întâlnit așa ceva. Cred că are 0,001.

O să-l rog pe medicul nostru să-l pună pe device. Numai fibră și tendoane, cum ziceam noi pe vremuri. A fost foarte greu la Medicina Sportivă să i se ia sânge. La cei cu țesut adipos li se văd mai ușor venele”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și