Închide meniul

Valeriu Iftime, replică războinică pentru Gigi Becali. Mesaj tare înainte de FCSB – FC Botoșani: „Dumnezeu pedepsește trufia”

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 19:16

Reclamă
Valeriu Iftime, replică războinică pentru Gigi Becali. Mesaj tare înainte de FCSB – FC Botoșani: Dumnezeu pedepsește trufia”

Valeriu Iftime, vehement după înfrângerea cu FCSB

Colaj Gigi Becali și Valeriu Iftime / Hepta

Valeriu Iftime a venit cu o replică războinică pentru Gigi Becali. Patronul de la FC Botoșani a vorbit despre duelul pe care echipa sa îl va avea cu actualul lider din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și FC Botoșani este programat pe data de 25 februarie, de la ora 20:00. Partida de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Valeriu Iftime, replică războinică pentru Gigi Becali

Înainte de meciul din etapa cu numărul 27, Gigi Becali spunea că nu are nicio emoție și că dacă s-ar teme de Botoșani, s-ar retrage din fotbal.

Acum, Valeriu Iftime a spus că „Dumnezeu pedepsește trufia” și că în Liga 1 nu există nicio echipă care să o poată învinge, în mod sigur, pe FC Botoșani. Totodată, patronul moldovenilor l-a ironizat pe Becali și a spus că așteaptă să vadă dacă latifundiarul va „închide taraba”, după meci.

„Să vedem duminică ce facem cu FCSB, o echipă bună. Dumnezeu pedepsește trufia (n.r – referitor la declarațiile lui Gigi Becali). Să vedem, poate închide taraba (n.r – râde).

Reclamă

Nu cred că e o echipă atât de valoroasă în campionatul nostru încât să spună că va câștiga 100% contra Botoșaniului. Botoșaniul are ambiție, are o trăire mai specială apropo de a ne salva.

Există o unitate în colectivul nostru, iar energia este bună, însă trebuie să închidem meciurile. Dacă meciurile se terminau în minutul 90, acum eram la două puncte de Iași și la două puncte de Voluntari”, a spus Valeriu Iftime, la prosport.ro.

Ce spunea Gigi Becali despre duelul cu FC Botoșani, ultima clasată din campionatul intern:

Reclamă 4 / 0/3

„N-am nicio emoție (n.r. – înainte de meciul cu Botoșani). Cum să am emoție cu Botoșani acasă? Păi dacă am emoție cu Botoșani acasă, atunci mă las de fotbal. Păi, eu gândesc la anul pe vremea asta să ne uităm la tragerea la sorți de optimi și de pătrimi, auzi”, a spus Gigi Becali după egalul cu Universitate Cluj.

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani. Oficialul vicecampioanei a vorbit despre partida cu echipa patronată de Valeriu Iftime.

Mihai Stoica a spus că FC Botoșani este o echipă diferită, de cât Bogdan Andone a venit pe banca tehnică a formației, care le poate pune probleme jucătorilor pregătiți de Elias Charalambous.

„Pentru noi este extraordinar de important să fie suporterii la meciul ăsta. Unii se gândesc, își aleg meciurile, ‘Stai, că nu merg la meciul ăsta, că Botoșani e echipă slabă’.

Botoșani nu e echipă slabă. De când Bogdan Andone a ajuns acolo, Botoșani nu pierde. Se leagă de ultimele șanse de a rămâne în Liga 1 și, la cum joacă echipa, are șanse să rămână în Liga 1. Sper să rămână în Liga 1, dar fără puncte de la noi.

Trebuie mobilizare generală. Nordul sunt convins că va fi, dar e foarte bine să avem tribuna a doua plină. Nordul este inima, dar plămânii sunt tribuna a doua. Vă așteptăm pe toți.

Dacă se întâmplă ceva mâine la Iași (n.r. la Poli Iași – Rapid), să mărim distanța. Dacă nu, să rămână aceeași”, a declarat Mihai Stoica, într-un dialog cu Gheorghe Mustață, publicat pe rețelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și